sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele craiovene, bătute în primele jocuri test!

CSU și FCU Craiova au început cu înfrângeri seria jocurilor test din perioada de pregătire.

Echipa lui Ouzounidis a fost învinsă cu 2-0 de UFA, grupare din Rusia. Craiovenii nu au arătat nicio idee tactică în acest joc. Antrenorul grec a improvizat, preferând să-i menajeze pe Ivan, Cicâldău, Bancu, Baiaram ori Cîmpanu, jucători chemați sub tricolor în prima parte a lunii iunie. Totodată, nici nou-veniții Valerică Găman și Comte nu au fost utilizați.
De partea cealaltă, FCU Craiova a fost întrecută cu 2-1 de Hajduk Split. Oltenii au deschis scorul prin Raicea, în minutul 58, apoi Livaja (77) şi Ljubicic (82) au înscris pentru Hajduk. Prima formulă de start aruncată de Mutu în teren a arătat astfel: R. Popa – R. Negru, D. Kovacic, P. Machado, Huyghebaert – S. Asamoah, D. Albu – V. Pop, Baeten, J. Bauza – Cl. Bălan.
După meci, Mutu a tras concluziile: „Ţinând cont că avem 5 zile de pregătire şi un lot restrâns, sunt foarte mulţumit de băieţi, de atitudinea lor. Au luptat atât cât au putut pentru că din cauza lotului restrâns pe care îl avem, unii au jucat 90 de minute. Mulţumit, un prim test. Aşa vedem unde suntem, ce jucători trebuie să mai aducem şi ce trebuie să mai lucrăm tactic pentru a putea progresa.
Bineînţeles că avem de lucrat. Trebuie să muncim şi pe plan fizic şi cu 5 zile de pregătire şi la lotul pe care îl avem, pentru mine, am câştigat acest meci. Sami a jucat foarte bine, mi-a plăcut. Şi Kovacic mi-a plăcut. Gândiţi-vă că aceşti jucători au doar câteva zile cu noi, Kovacic nu are 3 zile cu noi, iar Machado are 5 zile cu noi.
Pentru momentul în care suntem sunt mulţumit de cum decurg lucrurile. Bineînţeles că avem nevoie de întăriri, s-a văzut clar. Pentru a putea face un sezon important, îmi trebuie un lot bun. Ca să avem multe soluţii. Pentru că sezonul e lung şi deşi am întâlnit azi o echipă bună, Hajduk Split, ne-am descurcat onorabil.
Sperăm că vor veni aceste întăriri, zilele următoare mai vin 2-3 jucători. Sunt cei pe care eu i-am văzut şi mi-au plăcut. Îi aştept cu drag şi sper să arătăm din ce în ce mai bine”.

Politica