vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ceremonie de învestire a noului subprefect de Vâlcea

Victor George Stănculescu, noul subprefect al județului Vâlcea, a depus luni, 28 iunie, jurământul de învestire în funcție în cadrul unei ceremonii organizate la Prefectură.

La festivitate au participat prefectul județului, Sebastian Fârtat,  subprefectul Robert Vasile Achim și reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ.

Ceremonia s-a desfășurat în sistem online și a fost condusă de secretarul de stat Irina Alexe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avocatul Victor Stănculescu, în vârstă de 42 de ani, a fost numit în această funcție în ședința de Guvern de joi, 24 iunie a.c., prin H.G. nr. 675/2021, întregind astfel echipa aflată la conducerea Prefecturii Vâlcea, formată din prefect Sebastian Fârtat și subprefect Robert Vasile Achim.

„Numirea în această funcție mă onorează și am acceptat-o cu responsabilitate.  Îmi voi desfășura activitatea cu demnitate, echilibru și eficiență.

Îi mulțumesc premierului Florin Cîțu și echipei guvernamentale pentru încrederea acordată și îi asigur de totala mea imparțialitate și corectitudine în activitatea pe care o voi desfășura.

Sunt un om de echipă și de acțiune, iar acest lucru îl știu bine cei care mă cunosc. Nu îmi place să vorbesc mult, sunt orientat spre rezultate.

În relația cu colegii din cadrul instituției, cât și în relația cu instituțiile deconcentrate, voi promova un sistem de lucru bazat pe proceduri clare.

Se impune eficientizarea activității instituțiilor deconcentrate. Ele trebuie să funcționeze prompt, eficient și în interesul cetățeanului.

Ușa mea va fi deschisă pentru toate problemele ce țin de Instituția Prefectului, pe care, în limitele competențelor legale, voi încerca să le rezolv”, a transmis noul subprefect al județului în cadrul ceremoniei.

Politica