joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 27 iunie 2021. Săgetătorii trebuie să găsească noi surse de venit

Berbec

Nativii din zodia Berbec se vor bucura de o întâlnire cu membrii familiei. E timpul să te relaxezi și să te bucuri de timp de calitate alături de persoanele dragi. Ai trecut prin multe lucruri dificile în ultima vreme și aveai nevoie de puțină odihnă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai nevoie de ajutor din partea prietenilor tăi, pentru că ai nevoie de un sfat foarte urgent. Deciziile importante nu se iau în grabă, iar tu știi asta. Profită de ocazia asta pentru a le spune oamenilor ceea ce simți cu adevărat. Cei din jur vor aprecia faptul că ești un om direct.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt pregătiți să-și asume responsabilități noi. Astrele spun că este cazul să lași copilărismele deoparte și să te gândești serios la planurile tale de viitor. Specialiștii sunt de părere că vei evolua dacă vei asculta și de cei din jurul tău.

Rac

Nativii din zodia Rac vor fi în compania celor mai buni prieteni în ziua de 27 iunie. După ce ai trecut prin momente tensionate la locul de muncă, partenerul de viață te duce cu forța într-o vacanță de care te vei bucura din plin.

Leu

Dragi Lei, astrele vă recomandă să lăsați toate grijile deoparte și să vă bucurați de o ieșire în oraș cu prietenii. Situația la locul de muncă este din ce în ce mai tensionată, iar acum simți nevoia să te detașezi. Nu uita un lucru: cariera este importantă, într-adevăr, dar trebuie să-ți faci timp și pentru tine.

Fecioară

Poți să-i spui Soarelui să nu mai strălucească, dar Fecioarei să renunțe la perfecționism ba. Deși este weekend, nativul din zodia Fecioară se gândește la ce planuri are de făcut la serviciu începând de săptămâna viitoare. Nu ar strica să iei o pauză, să faci doi pași în spate și să te gândești și la tine.

Balanță

O schimbare va veni cât de curând în drumul tău sau poate este vorba de o vacanță care te va face să mai schimbi peisajul și să te relaxezi. Ai nevoie de câteva zile de concediu, nu doar de un weekend pentru a-ți încărca bateriile.

Scorpion

Spațiul în care tu lucrezi are nevoie de o reamenajare sau de anumite elemente noi cu energie pozitivă. Dacă nu ai timp sau chef să ieși din casă, încearcă să comanzi ceva online. Cu siguranță îți vei mulțumi că ai făcut asta când vei vedea rezultatul final.

Săgetător

Sectorul financiar este unul important mai ales în acest moment când ai nevoie de noi surse de venit. Poate modul cum cheltuiești banii este unul imprudent sau poate că trebuie să schimbi ceea ce faci pentru a câștiga mai mult. Important este să ai încredere în propriile forțe.

Capricorn

Întâlnirile cu prietenii sau ieșirile în familie se pot dovedi a fi plăcute, chiar dacă inițial nu ai dispoziția necesară să ieși din casă. Un pic de aer curat și bună dispoziție este tot ce îți trebuie pentru o zi perfectă.

Vărsător

A venit momentul să spui cu voce tare ceea ce îți dorești și să treci peste blocajele care în trecut păreau imposibil de depășit. Casa a treia te încurajează astăzi să îți învingi fricile și să fii productiv.

Pești

Anumite dorințe pe care le ai de ceva timp și pentru care trebuie să implici mulți oameni pentru a fi realizabile, pot începe să prindă contur. Trebuie însă să îți faci un plan elaborat și să reușești să-i ții motivați pe cei din jur.

Politica