Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Primăria Dăești, dată în judecată după ce a refuzat traseul pentru centura ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea

Publicat

pe

Primăria Dăești a fost dată în judecată, după ce a oferit un aviz negativ traseului pentru centura ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea ,care va trece prin comună. Decizia legată de acea aprobare a fost luată de compartimentul de urbanism al Primăriei, la începutul lunii martie, notează voceavalcii.ro.

Primarul din Dăești, George Popolan, spune că autoritățile locale își doresc să fie ales un alt trasei benefic investiției. Edilul explică faptul că Primăria nu este împotriva proiectului, ci doar s-a opus traseului stabilit fără consultare.
„Datorită faptului că susține dorințele cetățenilor din Dăești, există o petiție semnată de peste 100 de cetățeni ai satului Fedeleșoiu, Primăria Dăești a fost acționată în judecată de Compania Națională de Autostrăzi pentru faptul că nu este de acord cu traseul stabilit fără consultarea cetățenilor și a noastră, a primăriei, pe un traseu care contravine tuturor petiționarilor care au semnat acel document și care a fost depus la sediul CNADR, cât și la CJ Vâlcea. Ne dorim să vină pe teren să aleagă un alt traseu benefic acestei investiții. Primăria Dăești nu este împotrivă, dar ne opunem traseului stabilit doar de dumnealor fără consultarea Primăriei și a oamenilor. Deși ar fi trebuit să țină cont de refuzul oamenilor și să aleagă un alt traseu, cei de la CNADR nu au mai dat niciun semn de viață, iar la sfârșitul lunii mai ne-am trezit dați în judecată”, a spus George Popolan, conform sursei citate.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.