joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Cicâldău, dorit de Fatih Terim!

Decarul CSU are ocazia să ajungă în Superligă, iar Rotaru să dea un tun și în această vară

Cum a început luna așa se încheie. Cu anunțul din partea presei din Turcia că Galatasaray îl are pe lista scurtă de achiziții pe Alexandru Cicâldău. La data de 1 iunie, Gala Post scria: „E nevoie de un mijlocaş ofensiv. Moruţan este primul nume de pe lista de transferuri. Însă, şi Cicâldău, care este urmărit din vară, este pe listă. Craiova cere 8 milioane de euro pentru el. Vara trecută, Sampdoria a oferit 7.5 milioane de euro pentru el, însă şefii Craiovei voiau atunci 10 milioane de euro, oferta fiind astfel respinsă”.
Ieri, publicația Milliyet anunța: „Un alt jucător român pe care Fatih Terim vrea să-l vadă în echipă este Cicâldău. Potrivit informaţiilor din România şi Turcia, Galatasaray îşi continuă negocierile pentru transferul lui Moruţan şi Cicâldău”.
Rotaru și-a anunțat suporterii prin intermediul digisport, în urmă cu o săptămână că nu se negociază plecarea decarului său: „Există o ofertă, dar nu pentru Cicâldău sau pentru Ivan. Nu e vorba despre jucătorii de națională. Deci s-ar putea să plece un jucător, dar pe o sumă foarte mică”.
Patronul CSU făcea referire la mutarea lui Stephane Acka pentru 80.000 euro la formaţia israeliană Ironi Kiryat Shmona.

Politica