vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Terpezița mai are o șansă: Cristian Nuță, omul potrivit să construiască o localitate modernă

Destinele unei localități de aproape 2.000 de locuitori urmează să fie stabilit la sfârșitul acestei săptămâni. După evenimente care au lăsat comuna fără un ales legitim, pe 27 iunie, cetățenii au pentru cine să vină la urne.
Comuna a fost gospodărită cu mână de fier de către Constantin Popa, omul care a ținut frâiele timp de aproape patru mandate, până în anul 2015. Dovadă că localitatea a mers doar către dezvoltare alături de el o reprezintă scorul alegerilor din septembrie 2020, atunci când Popa a revenit în fotoliul de edil-șef, ales de cetățeni. O mișcare politică de îndepărtare a acestuia și-a atins scopul, iar, la puțin timp după alegeri, Constantin Popa a fost găsit incompatibil pentru că deținuse, în trecut, 1% dintr-o asociație agricolă familială. Astfel a fost oprit cel mai bun plan de administrare al localității pe care Terpezița îl avusese până atunci.


Acum, acest plan are șanse să devină realitate pentru că a fost asumat de către un profesionist. Cristian Nuță este de profesie inginer și a ales să candideze pentru a se asigura că localitatea natală își va continua drumul către dezvoltare.

„Sunt fiu al satului, sunt consilier local și am fost mereu implicat în problemele pe care le-au întâmpinat localnicii din Terpezița. Totodată, am văzut și eforturile pe care primarul Constantin Popa le-a făcut de-a lungul anilor și felul în care comuna s-a dezvoltat. Nu îmi doresc decât să fac ca aceste proiecte să continue, în avantajul nostru al tuturor”, susține Cristian Nuță, candidat la funcția de primar.
Sub administrația Partidului Social Democrat, la Terpezița s-au văzut transformări reale. S-au făcut asfaltări, au fost construite poduri, au fost pietruite ulițele, s-au montat primele lămpi LED pentru iluminatul stradal și a fost construit și un centru medico-social care să vină în ajutorul persoanelor cu posibilități reduse și nu numai.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Toate aceste investiții au schimbat fața comunei, dar mai sunt multe de făcut. Vreau să finalizăm asfaltarea drumului comunal Terpezița-Căciulatu, dar și întreg sistemul de iluminat stradal pe bază de lămpi cu LED, pentru a reduce costurile administrației locale, dar și pentru a asigura un consum bazat pe energie verde. Îmi doresc să alocăm fonduri pentru amenajarea de locuri de joacă pentru copii, să reabilităm căminul cultural din satul Căciulatu și să împrejmuim terenul de fotbal din satul Terpezița. În plus, este nevoie de investiții în sediul primăriei pentru a crea spații potrivite desfășurării activității angajaților și o relaționare mai bună cu cetățenii”, declară candidatul.
Pentru ca aceste proiecte să poată fi duse la îndeplinire, Cristian Nuță s-a înscris în lupta electorală din partea Partidului Social-Democrat. Pe 27 iunie, este nevoie de susținerea tuturor celor care înțeleg că este nevoie de continuitate pentru ca dezvoltarea comunei să devină realitate.

Comandat de Partidul Social Democrat Dolj. Executat de SC Inter Regional Management SRL, CUI mandatar financiar 51210011

Politica