sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un severinean a amenințat-o cu pistolul pe fosta iubită

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin s-a ales cu dosar penal și cu control judiciar pe 60 de zile pentru că și-a amenințat fosta iubită  cu un pistol în condițiile în care fusese deja emis un ordin de protecție împotriva lui și nu l-a respectat. O tânără de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, și-a reclamat la poliție fostul iubit după ce acesta a urmărit-o cu un pistol. Mai mult decât atât instanța de judecată emisese, anterior acestui incident, un ordin de protecție, iar tânărul nu a respectat obligația de a păstra o distanță de minim 200 de metri față de fosta iubită.
„Din cercetări a reieșit că, în aceeași zi, bărbatul de 26 de ani, din comuna Șimian, a așteptat-o la domiciliu pe tânără, după care ar fi însoțit-o până în apropierea unei unității școlare, timp în care i-ar fi arătat un pistol metalic, fără a exercita acte de violență sau amenințare asupra acesteia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită, asupra căreia a fost găsită o armă neletală, care a fost ridicată în vederea supunerii unei expertize”, a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Mehedinți, inspectorul de poliție Andreea Rădoi.
Bărbatul de 26 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar procurorul a dispus control judiciar pentru 60 de zile. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cercetările fiind continuate sub stricta coordonare a procurorului de caz.

Politica