joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. La vremuri noi, tot ei! Cîrjan, reales iar președinte la PNL Severin, urmează Popescu să fie reconfirmat președinte la organizația județeană!

Alegerile libere și democratice din PNL Mehedinți care s-au declanșat în aceste zile sunt de fapt o simplă formalitate întrucât liderii de partid de aici au aranjat să își păstreze în continuare funcțiile de conducere, de parcă ar fi bătuți în cuie pe ele. Asta în condițiile în care, la nivel central, acești farisei politici își doresc „o schimbare” și un „suflu nou” pentru partid, spun sursele noastre.
În acest weekend, au avut loc alegeri interne în cadrul filialei municipale PNL Drobeta Turnu Severin, eveniment în cadrul căruia perdantul Daniel Cîrjan a fost reconfirmat în funcția de președinte al formațiunii. În loc să recunoască faptul că în ultimii 8 ani de zile a luat bătaie de 2 ori de la contracandidatul său de la PSD, Marius Screciu, pentru Primăria Severin, deci a pierdut lamentabil 2 rânduri de alegeri consecutive, liberalul Daniel Cîrjan a bătut iar câmpii ca un roboțel, cum face el de obicei.
„Rezultatele, pe care le-am obținut în ultimii ani, cu filiala Drobeta Turnu Severin, au fost unele foarte bune. Eu am ferma convingere că echipa nou aleasă va face performanță pe plan local, la alegerile din 2024. Atunci, vom avea patru rânduri de alegeri, iar noi vom fi pregătiți pentru aceste scrutinuri”, a declarat președintele PNL Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan.
La eveniment au fost prezenți membrii PNL Drobeta Turnu Severin, parlamentarii liberali, dar și majoritatea primarilor PNL-iști. De altfel, urmează alegeri și în cadrul organizației județene. Sursele noastre ne-au dezvăluit că nimeni nu va „îndrăzni” să se înscrie în această cursă împotriva lui Virgil Popescu așa că și aici situația se știe dinainte.
„Suntem într-un întreg calendar de alegeri interne în cadrul partidului, calendar ce se va termina pe 10 iulie, odată cu conferința județeană a Partidului Național Liberal, filiala Mehedinți. Organizația Drobeta Turnu Severin este cea mai mare din județ. Îl susțin pe Daniel Cîrjan, într-un nou mandat, ca președinte al organizației municipale. Sunt convins că, împreună, putem găsi cea mai bună soluție să creștem partidul și să transformăm PNL Mehedinți în prima forță politică din județ”, a declarat președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu.

Politica