joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 iunie 2021: Balanțele își consolidează situația financiară

Berbec

Entuziasmul prietenilor tăi este contagios şi faci primul pas spre a-ţi trăi viaţa cum vrei. Obosit de atâtea constrângeri administrative, având răbdarea la limită, vei realiza totuşi că circumstanțele nu se pretează la o schimbare radicală, aşa că nu forțezi nimic. Ai ambiții mari şi nu e bine să-i laşi pe cei din jur să-ţi frângă entuziasmul. 

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana pe care o iubești nu încetează să te surprindă. Este bine să-i arăţi cât de mult ţii la ea, deoarece se va bucura sincer. Succese şi pe planul profesional; dacă eşti în căutarea unui job, vei primi o ofertă de angajare.

Gemeni

Relaţiile cu cei dragi sunt în mod clar favorizate, acesta este momentul să duci relaţia amoroasă la un alt nivel. Mici anxietăți te tulbură, dar nimic grav. Nu lua totul ad literam, nu insista asupra nimicurilor. Noaptea e un sfetnic bun şi, în plus, sfatul unui coleg te va ajuta să te distanțezi de problemele din jur.

 Rac

Relațiile cu cei din jur sunt favorabile pentru schimburile de toate tipurile, iar contactele sunt pozitive, ar trebui să profiţi. Ai grijă, nu-i lăsa pe alţii să profite de bunătatea ta, fii vigilent! Cu toată agitaţia din jur, trebuie să-ţi iei o anumită precauție. Te dedici unui hobby care te scoate din cotidian.

Leu

Este timpul să fii mai încrezător în forțele tale, mai motivat în ceea ce-ţi propui să realizezi. Nu vei fi dezamăgit, eşti în măsură să iei taurul de coarne. E adevărat, trebuie să faci anumite concesii, aranjamente, dar consecinţele vor fi pozitive.

Fecioară

Dacă ești singur, îţi vei găsi dragostea, iar cei care formați deja cuplu aveţi parte de clipe minunate, căci realizați că trebuie să daţi dovadă de flexibilitate. La locul de muncă ai parte de provocări neaşteptate, care îţi vor evidenția calităţile de lider. Vei primi aprecierea celor din jur.

Balanţă

Situația financiară se consolidează. În ceea ce privește atmosfera în familie, trebuie să eviţi certurile, să pui în funcțiune farmecul tău ca să potolești tensiunile. Oricum, schimbarea pozitivă este iminentă pe toate planurile.

Scorpion

Eşti loial, faci tot ce-ţi stă în putere ca să fii cât mai onest posibil. Eşti motivat și îi motivezi şi pe ceilalţi. Vei găsi cuvintele potrivite pentru a convinge interlocutorii de valabilitatea proiectelor tale, a ideilor tale. În viața privată, instinctele te ajută să înțelegi lucrurile care până acum au fost nedeslușite. Te poţi baza pe intuiţia ta, nu te va trăda.

Săgetător

Ideile tale spontane vor fi utile pentru a efectua un proiect colectiv. Va trebui să faci şi concesii, acestea vor fi armele de mâine. Nu te lăsa demontat de alţii, fii demn! În familie, totul merge așa cum îţi doreşti. Nu ezita să-ţi exprimi bucuria de a avea alături persoana potrivită!

Capricorn

Cu prietenii ești sincer și de încredere, nimic nu poate face ca relaţia voastră să se schimbe. În cazul în care unul dintre ei are nevoie de serviciile tale, faci tot ce ştii mai bine pentru a-l face fericit. Eşti chiar empatic cu el. Totul merge din ce în ce mai bine în relaţia cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Diferențele de opinie dintre tine şi ceilalţi angajați pot fi o sursă de creativitate. Cam bați pasul pe loc şi eşti nemulţumit din această cauză. Vor fi ceva schimbări şi în domeniul emoțional. Vei da socoteală dacă chiar faci orice pentru persoana pe care o iubești.

Peşti

Trebuie să te strecori ca un peşte în apă pentru a evita conflictele atunci când partenerul, care este mai puternic decât tine, ridică vocea la tine şi vezi roșu în faţa ochilor. Eşti profesionist, te ghidezi logic, dar ai grijă la cei care vor să te atragă în capcană.

Politica