vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei gorjeni și-a bătut iubitele în weekend. O femeie a fost transportată la spital


Polițiștii gorjeni au fost sesizați în trei rânduri, în weekend, după ce mai mulți bărbați au bătut femeile alături de care trăiesc. Primul caz a fost în Târgu Jiu, acolo unde o a sunat la 112 și a semnalat faptul că în blocul în care locuiește există un conflict între vecinii săi.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

Tot în weekend, polițiști din cadrul Politiei Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112, de către o femeie de 44 de ani, din  orașul Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul  său.
„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 57 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unor discuții  contradictorii, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale”, spun oamenii legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot polițiștii din Târgu Cărbunești au fost chemați în ajutor de un bărbat de 40 de ani, din  orașul Novaci. Acesta a spus că mama sa a fost agresată de către concubin.
„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 61 de ani, din comuna Scoarța, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale de 63 de ani, cu același domiciliu”, informează IPJ Gorj.

În toate cele trei cazuri  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de fiecare dintre cei trei agresori.

Politica