marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De la ploaie, aia e…


S-a rupt asfaltul și pe Alecsandri. O dubă a Penitenciarului a rămas cu roata în groapă.

„S-a prabusit asfaltul si in fata Puscariei de pe Alecsandri, la 15:30 era picata in groapa roata spate dreapta a dubei transport arestati cand a facut virajul la stanga sa intre in curtea Penitenciarului. Au scos-o tragand-o in curte cu alta duba”, a semnalat un craiovean pe pagina de facebook Info Trafic Craiova și Dolj. Reprezentanții Primăriei Craiova spun că o echipă a Companiei de Apă este deja la fața locului.

_____

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mașinile craiovenilor sunt înghițite de gropi. Autoritățile spun că de vină este ploaia. Susțin insă că vor face reparații.
Luni, o craioveancă de 39 de ani s-a trezit cu mașina într-o groapă, după ce asfaltul de sub autoturism s-a surpat. Oamenii din zonă au observat încă de duminică faptul că asfaltul a început să se lase. O alta mașină era parcată la acel moment pe locul respectiv. Autoritățile oferă momentan un număr de telefon pe care craiovenii îl pot apela pentru a semnala astfel de situații.
„Ploile abundente din ultimele luni au condus la deteriorarea rețelei de canalizare din mai multe puncte ale orașului, motiv pentru care au apărut în timp fisuri în conducte, urmate de prăbușirea părții carosabile, ca urmare a infiltrării apei în subteran.
Aceste incidente au apărut în mai multe zone ale orașului și necesită intervenții din partea Companiei de Apă Oltenia, dar și reparații ale infrastructurii rutiere pe suprafețe întinse.
Locatarii care au avut de suferit sau care observă anumite defecțiuni sunt rugați să le semnaleze în cel mai scurt timp Primăriei Craiova, apelând Telefonul Cetățeanului, la nr. 0251.984″, conform Primăriei Municipiului Craiova.

Politica