vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nevoie urgentă de sânge pentru o asistentă de la SJU Slatina

O femeie în vârstă de 32 de ani, asistentă la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina, are mare nevoie de sânge. A fost diagnosticată cu purpura trombocitară imună, transfuzia sanguină fiindu-i vitală.

Prietenii și rudele Danielei Dumitru au făcut apel pe rețelele sociale, sperând că se vor găsi donatori pentru aceasta. Cei doi băieței ai săi așteaptă ca mama lor să se facă bine cât mai curând. Astfel, orice vrea să doneze, o poate face la Centrul de Transfuzii din Slatina, menționând numele ei

„Bună ziua, oameni frumoși și dragi! Azi am aflat o veste puțin nefericită în legătură  cu o prietena dragă și un om cu sufletul mare și frumos. Va rog dacă aveți timp sa treceți  pe la centrul de donare de sânge din Slatina, să ajutăm acest Om frumos, asistentă medicală și mama a doi băieți  minunați. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Are nevoie de sânge grupa B3 Pozitiv, o ajuta și o alta grupa pozitiva dacă la centrul de donare spuneți ca donați pentru Dumitru  Maria Daniela.  Va rog nu ezitați sa treceți pe la centru  de donare,  are nevoie de noi și de gândurile noastre bune. Mii de mulțumiri celor care ajuta”, este mesajul uneia dintre prietenele Danielei, relatează gazetanoua.ro.

Poate dona oricine, chiar dacă nu deține grupa de sânge cerută, specificând numele Danielei Dumitru. Se poate dona, de asemenea, și la alte centre din țară, cu aceeași mențiune.

Politica