vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florian Cîrciu candidează pentru fotoliul de primar la Ostroveni

Florian Cîrciu, candidatul PSD pentru fotoliul de primar al comunei Ostroveni și membru al partidului încă din 2002, a fost viceprimar al localității în perioada 2016-2020. A participat la toate investițiile realizate în localitate în acea perioadă, făcând parte activ din echipa fostului edil Silviu Preduș, care ca dovadă a susținerii, face parte acum, la rândul lui din echipa lui Florin Cîrciu. Născut, crescut și educat în Ostroveni, apreciat de localnici, Florian Cîrciu a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din Craiova și este totodată Consilier Local începând din anul 2004.

Florin Cîrciu susține că are mai multe planuri pentru dezvoltarea comunei Ostroveni și că dorește să fie implicat în implementarea fiecărui proiect care vizează un Ostroveni mai modern, mai sigur și mai frumos.

Uitându-se spre viitor, câteva dintre proiectele pe care vrea să le realizeze Florian Cîrciu, pe lângă alimentarea cu apă şi canal în toată comuna și asfaltare, se evidențiază: alimentarea cu gaze naturale, contrucția de trotuare, reabilitarea și modernizarea școlii din Ostroveni dar și a școlii din Lișteava, construirea unui azil de bătrâni, a unei săli de sport, reabilitarea bibliotecii şi dotarea unei săli cu calculatoare pentru copiii comunei, un parc fotovoltaic,  oferirea de burse de merit elevilor, din bugetul local. Organizarea Zilei Comunei Ostroveni, modernizarea iluminatului public și un sistem de supraveghere video în comună, sunt alte planuri care nu lipsesc de pe lista membrului PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atragerea de fonduri europene rămâne un lucru indispensabil pentru Florian Cîrciu

Vrea investiţie turistică în apropierea Jiului
Dincolo de asfaltări, atât de necesare, Florian Cîrciu se gândeşte să dezvolte comuna şi din punct de vedere turistic. Are un proiect de suflet.

„Lăsând la o parte faptul că îmi doresc asfaltări, trotuare, totuşi m-ar interesa ceva pe parte de locuri de muncă, să dezvolt ceva pe parte de turism, care ar genera un potenţial de creştere al comunei. Un centru de agrement, gen aquapark, la marginea localităţii, lângă Grindeni, ori o investiţie în zona Gura Jiului, insula Copaniţa. Vreau să dau o altă faţă localităţii, ceva nou”, a completat candidatul PSD.
Florian Cîrciu se simte apropiat de oameni, le ascultă păsurile şi spune că locuitorii din Ostroveni îl susţin şi l-au încurajat să candideze: „Îi simt foarte apropiaţi pe oameni, şi tineri şi bătrâni. Dacă nu simţeam sprijinul lor, făceam pasul în spate. Dar oamenii au fost cei care m-au împins de la spate să facem treabă în continuare. Suntem o comună liniştită, cu oameni harnici, şi voi fi aproape de ei. Când au nemulţumiri, discutăm cu ei, îi facem să înţeleagă”, a încheiat candidatul PSD la Primăria Ostroveni.

Unul dintre cei mai mari susținători ai lui Florin Cîrciu este Claudiu Manda.

„În comuna Ostroveni îl avem candidat din partea PSD Dolj pe actualul viceprimar, Cîrciu Florian, care rămâne alături de primarul reales în septembrie, Preduș Silviu Dorel. Împreună vor forma aceeași echipă puternică, echipă care a primit 84% din voturile ostrovenilor, înlăturând nedreptatea care s-a făcut și asigurând continuitatea dezvoltării comunei. Cîrciu Florian este un om cu experiență politică și administrativă și sunt convins că pe 27 iunie va fi învingător! Succes, Cîrciu Florian”, a comentat într-o postare pe facebook Claudiu Manda.

Oferta electorală din comuna Ostroveni pentru mandatul 2020-2024

1. Alimentarea cu apă și canalizare în toată comuna

2. Finalizarea lucrărilor de cadastru a tuturor imobilelor din intravilanul și extravilanul comunei

3. Asfaltare 20 km

4. Trotuare 20 km

5. Construire azi de bătrâni

6. Sprijinirea bisericilor pentru construire de capele

7. Amenajarea de platforme pentru colectarea gunoiului

8. Crearea de protocoale și strategii cu instituții specializate, cu ONG-uri pentru prevenirea abandonului școlar și sprijinirea copiilor de etnie romă.

9. Acordarea de burse de performanță pentru elevii cu rezultate bune la învățătură

10. Atragerea de noi investiții în vederea creării unor noi locuri de muncă

11. Amenajare zonă de agrement (aquapark) în zona Grindeni

12. Reabilitare și modernizare școala Lișteava

13. Reabilitare și modernizare școala Ostroveni

14. Reabilitare și modernizare biblioteca comunală precum și dotarea unei săli cu calculatoare

15. Construire sală de sport

16. Reabilitare și modernizare stadion sintetic

17. Amenajare locuri de joacă în Grindeni și Lișteava

18. Stabilirea unui regulament împreună cu cetățenii pentru protejarea mediului înconjurător și prevenirea deteriorării obiectelor din comună

19. Punerea la dispoziție atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi de tablete în vederea desfășurării activității de predare învățare online

20. Parc fotovoltaic pentru instituțiile publice din comună și iluminat public

21. Crearea unei zone de agrement în zona Gura Jiului, insula Copanița, în parteneriat cu comuna Gighera pe fonduri europene

22. Alimentarea cu gaze naturale în Ostroveni

23. Accesare platformă pentru plăți online a taxelor și impozitelor – ghiseul.ro

24. Program audiențe a consilierilor locali cu cetățenii săptămânal.

25. Sprijinirea tinerilor în accesarea de fonduri europene

26. Înființarea în cel mai scurt timp a serviciului Gospodărie Comunală, structură organizatorică prin intermediul căreia toate lucrările și reparațiile necesare clădirilor, drumurilor comunale, șanturi și podețe, toaletare arbori, și peisagistică vor fi executate de aceasta cu utilaje existente și prin achiziții de noi utilaje.

Comandat de Partidul Social Democrat Dolj, Executat de SC Inter Regional Management SRL, cui mandatar financiar 51210011

Politica