joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu victime între Brebeni și Coteana

Trei persoane au avut nevoie de îngrijri medicale în urma unui accident produs luni după-amiază pe DJ 564, între localitățile Coteana și Brebeni. 

Momentan, traficul este blocat, oamenii legii făcând cercetări la fața locului.

„La data de 21 iunie a.c., orele 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, între localitățile Brebeni și Coteana.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu au putut fi încă testați cu aparatul etilotest.

În acest moment traficul rutier este complet blocat”, potrivit IPJ Olt.

Polițistii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La fața locului au ajuns și pompierii, intervenind pentru descarcerarea victimelor, transportate ulterior la spital.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, au acționat pe Drumul Județean 564, între localitățile Brebeni și Coteana, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La locul evenimentului au intervenit și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane, una rămânând încarcerată în urma evenimentului. 

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate în accident.

Femeia încarcerată, în vârstă de 26 de ani, care se afla singură în autoturism, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la UPU Slatina, conștientă. 

Celelalte două persoane, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sibiu și o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în localitatea Comani, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la UPU Slatina”, a transmis Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt ISU Olt.

Totodată, pompierii au intervenit și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care puneau în pericol ceilalți participanți la trafic.

Politica