joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O minoră de 5 ani a murit după ce a căzut din leagăn

Update/ Minora nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe Ambulanță a declarat decesul.

„A fost trimis un echipaj, între timp mai venea un alt echipaj, care avea un pacient. Au început manevrele, s-a făcut 62 minute resuscitare. N-a răspuns la absolut nimic. Am declarat decesul. A lovit-o un leagăn, frontal, are un hematom foarte mare şi posibil fractură de coloană cervicală“, a explicat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Dragoş Toader, potrivit adevarul.ro.

O copilă de 5 ani din Potcoava, Olt a decedat, sâmbătă, după ce ar fi căzut din leagăn.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiență”, potrivit IPJ Olt.

Copila a ajuns de urgență la spital, însă a fost prea târziu. 

„Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat.

Polițistii din cadrul Poliției orașului Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, mai arată reprezentanții IPJ Olt.

Politica