marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video. Percheziții la persoane bănuite de furt calificat

Polițiștii Poliţiei Municipiului Craiova şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, au efectuat, ieri, 17 iunie, 10 percheziții domiciliare, în localitățile Craiova, Malu Mare, Breasta şi Bârza, la 10 persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în zilele de 19 şi 23 februarie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras mai multe componente, ansambluri și subansambluri auto, dintr-un depozit situat într-o comună din județul Dolj. Prejudiciul, de aproximativ 200.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 80% și predat persoanei vătămate. În urma perchezițiilor, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, un tânăr de 22 de ani şi 2 bărbaţi, de 36 şi 46 de ani, fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile, bărbații urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activități au participat și poliţişti ai Biroului de Investigații Criminale Craiova, Secțiilor 1, 2 şi 6 Poliţie Craiova, Secţiilor de Poliţie Rurală 2 Breasta şi 4 Coșoveni, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobicești – I.P.J. Olt, precum și jandarmi ai I.J.J. Olt.

Politica