joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Pompierii caută ”salvatori din pasiune”

Vâlcenii care doresc să înveţe cum se acordă primul ajutor calificat ori să participe la intervenţiile pompierilor sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În această săptămână are loc o nouă etapă de recrutare a persoanelor care doresc să devină voluntari în cadrul instituţiei. Maxim 30 de persoane pot urmă un curs gratuit de pregătire, organizat la sediul ISU, pentru a deveni voluntari.

La finalul pregătirii, cei înscrişi trebuie să susţină un examen, iar ulterior pot deveni voluntari şi pot participa la intervenţiile pompierilor, anunță conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele interesate trebuie să aibă între 16 şi 65 de ani, să fie apte din punct de vedere medical şi să depună, până pe 18 iunie, o cerere de înscriere pentru programul “Salvator din pasiune”, scrie agerpres.ro

De asemenea, voluntarii trebuie să aibă la dosar şi un aviz emis de un psiholog, care să ateste că persoană respectivă este aptă pentru a desfăşura activitate în cadrul unui serviciu de urgenţă.

Politica