vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a dezvăluit ce transferuri pune la cale!

Cum vede patronul CSU Craiova derby-ul cu Mititelu

Cu Sorin Cârțu pe ultima sută de metri a mandatului la cârma CSU Craiova, patronul echipei a ieșit pe sticlă pentru a transmite ultimele noutăți de la echipa sa. Rotaru a vorbit despre plecări și veniri, despre derby-ul cu rivala FCU Craiova, situația lui Ouzounidis și participarea în cupele europene.

În ultimele perioade de mercato, Rotaru a dat lovituri pe piața transferurilor. Patronul CSU a spus la Digi Sport că în această vară duce lipsă de oferte substanțiale: „Staff-ul știe ce are de făcut. Joi plecăm în Austria. Ne întoarcem pe 3 sau 4 iulie, pe 10 avem primul meci. Nu începem cantonamentul cu adversari de primă mână și terminăm cu un amical cu Olympiakos. De plecat, nu. Există o ofertă, dar nu pentru Cicâldău sau pentru Ivan. Nu e vorba despre jucătorii de națională. Deci s-ar putea să plece un jucător, dar pe o sumă foarte mică”.
În privința venirilor, finanțatorul grupării din Bănie spune că-i va fi imposibil să-l readucă pe Mitriță, dar are în vedere întărirea liniei de apărare: „Cât despre Mitriță, e aproape imposibil. Are un contract, trebuie să-l ducă până la capăt, sunt bani foarte mulți la mijloc. În schimb, lucrăm la două transferuri, pe care suntem foarte aproape să le definitivăm. Este vorba despre un fundaș central, dar și un jucător care poate juca pe toată linia de fund”.
Până acum, de la echipă au plecat Andrei Marinescu, Juan Camara și Alexandru Tudorie. Au venit portarii David Lazar și Denis Rusu, juniorul Alexandru Mărieș, și au revenit după împrumuturi Gustavo Vagenin și Jovan Markovic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Va fi un produs de marketing de succes, Craiova împotriva Craiova”
Om de business, Rotaru are o viziune specială în privința derby-ului cu Mititelu: „Va fi un produs de marketing de succes, Craiova împotriva Craiova. Dar ne gândim mai puțin la meciul cu ei, ci la ceea ce putem să facem în privința trofeelor. La Craiova avem 3 obiective: campionat, cupă și salvarea de la retrogradare. Anul ăsta am mai pus două. Dacă câștigăm 7 meciuri și luăm bătaie în al optulea, lumea spune că nu avem șanse la salvare”.

Obiectiv: intrarea în grupele Conference League!
Catastrofa de la Tbilisi nu a fost uitată de patron: „După ce am pățit anul trecut, nu avem voie să repetăm rușinea. Am greșit o dată foarte grav, trebuie să fim foarte atenți. E un obiectiv al nostru, pe care l-am avut și anul trecut. Intrarea în grupele Conference League este obiectivul nostru și sper să-l îndeplinim. Vrem să câștigăm Supercupa, după care începe campionatul și apoi vine meciul din Europa League”.
Rotaru a anunțat că postul lui Ouzounidis nu este în pericol, implicit zvonurile legate de Olăroiu ori Gâlcă au fost nefondate. Omul de afaceri a explicat chiar și seria rezultatelor proaste ale grecului din play-off: „Nicio secundă nu s-a pus problema ca Ouzounidis să plece! El a preluat o echipă din mers, munca arată bine, nu și-a impus încă ideile. Nici nu putea când echipa a jucat din 3 în zile. Acum știe jucătorii, comportamentul, caracterul lor, ce calități tehnico-tactice au. Până acum a fost ca și cum ar fi fost parașutat direct în junglă! Este extrem de atent la detalii, extrem de preocupat de ceea ce se întâmplă, vom avea succes, nu a avut timp să-și pună amprenta”, a declarat Mihai Rotaru, într-o intervenție la Liga Digisport.

Politica