Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Nunți în Parcul „Romanescu”. Pentru cine?

Publicat

pe

Din 10 iulie, ar urma să fie oficiate cununii civile la Casa Bibescu din Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova. Nu știm însă dacă orice cuplu din Craiova care vrea să se căsătorească va avea acces. Asta, pentru ca informația privind oficierea cununiilor în parc a fost publicată de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe pagina personala de pe o rețea de socializare online, unde este posibil sa fie văzută de cei aproximativ 5000 de prieteni virtuali ai dumneaei. Oficial, de la Primăria Craiova nu s-a comunicat nimic, deși există un departament de comunicare, cu oameni plătiți din banii craiovenilor.

Ce a scris primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pe internet: „Prin dispoziție de primar, Casa Bibescu, din Parcul Romanescu, devine loc in care se vor oficia căsătorii. Din 10 iulie, cuplurile vor putea spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă, iar Casa Bibescu, Foișorul Fanfarei și aleile împrejmuitoare vor deveni ambientul perfect pentru viitorii miri.
Lucrările de reabilitare de la sediul Primăriei municipiului Craiova, din strada A.I Cuza, fac imposibilă folosirea acestuia în scopul oficierii căsătoriilor, iar legea permite utilizarea parcurilor publice în acest sens.
Așadar, din această vară, cuplurile care vor dori o altă locație pentru cununii, în afara celei de la Casa Căsătoriilor, o pot face și într-un cadru de vis, oferit de cel mai frumos parc natural din țară.”

Sursa foto: facebook/Lia Olguta Vasilescu

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.