joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 18 iunie 2021. Balanțele vor începe proiecte noi

Berbec

E bine să puneţi romantism în viața voastră. Economisiți cât puteți în plan financiar şi nu faceţi cheltuieli inutile care ştiţi că nu sunt neapărat necesare. Dacă sunteți șomer, în această perioadă veți găsi o ofertă interesantă de lucru. Aveţi grijă cu sănătatea, e posibil să răciţi.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

E o perioadă cu încordări în relațiile pe care le aveţi cu prietenii. Anumite probleme financiare vă vor preocupa. La locul de muncă, încercaţi să fiţi mai disciplinat. Acasă, feriți-vă de micile accidente domestice.

Gemeni

Nu este exclus un flirt, indiferent dacă unii dintre voi sunteţi sau nu într-o relaţie. Din punct de vedere economic, treceţi prin momente delicate. E indicat să treceţi peste preocupările legate de muncă, să le ignoraţi dacă vreţi ca totul să fie bine. În plus, trebuie să aveţi grijă de voi şi să vă monitorizați sănătatea.

Rac

Nu-i spuneţi partenerului de viaţă ceva ce ştiţi că l-ar putea enerva. Veţi fi foarte generos cu cei din jur, iar munca vă cere în aceste zile multă implicare, chiar dacă se apropie sfârşitul de săptămână.

Leu

Circumstanţe neobişnuite vă vor schimba cursul creativităţii obişnuite. Poate fi ceva legat de tehnologie şi de mijloacele de colectare a informaţiei. Veţi lua în considerare opţiuni negândite până acum, precum schimbarea jobului sau mutarea într-o altă locuinţă. Viaţa sentimentală trece printr-un mic impas. 

Fecioară

Astăzi aveţi ocazia să vă folosiţi abilităţile înnăscute de psiholog. Poate fi vorba de un conflict între colegi sau vi se cere sfatul într-o problemă. Aveţi încredere în abilitatea voastră de a analiza situaţia. Puteţi ajuta la o schimbare în bine. Noi venituri la orizont.  

Balanță

Ai tendința să-i pui pe cei din jur înaintea ta. Pe termen lung, acest lucru s-ar putea să te afecteze mai mult decât ai crede. Luna intră în semnul tău zodiacal și din acest motiv vei simți nevoia de a te reconecta cu tine, cea din trecut. Profită de această zi pentru a te relaxa și a face lucruri care îți fac ție plăcere.

Scorpion

Vă veţi implica în futuna emoţională a celor din jurul vostru pentru că e una din acele zile când ceilalţi îşi emit cu intensitate sentimentele. Încercaţi să vă protejaţi cât mai mult. Fiţi empatici dar nu vă însuşiţi trăirile celorlalţi, mai ales dacă nu sunt pozitive!

Săgetător

Nu lăsați monotonia să vă afecteze viața de familie sau sentimentele. Mergeți mai departe alături de persoana iubită, indiferent cât de grele sau provocatoare par aceste momente. Nu trebuie decât să luați taurul de coarne și să vă gândiți la binele personal, iar dacă persoana iubită vă aduce fericirea, atunci veți putea depăși orice obstacol.

Capricorn

Aveți tendința să vedeți doar lucrurile pozitive la cei din jur, iar prietenii nu vă doresc tocmai binele. Lucrurile merg bine la locul de muncă așa că nu trebuie să vă îngrijorați indiferent cine vă ceartă sau cui nu îi convine ceea ce ați făcut. Uneori, modul în care procedați poate provoca nemulțumiri.

Vărsător

O serie de evenimente surpriză apar în viața sentimentală. În plan profesional, vă așteaptă o serie de evenimente și mai plăcute, de care vă veți bucura din suflet. Este un moment bun pentru investiții și pentru schimbări în locuință.

Pești

Partenerul de viață își va dezvălui sentimentele. Iubirea și pasiunea pe care le simte vor fi scoase la iveală prin gesturi și cuvinte la care nici nu v-ați fi așteptat. În plan profesional, este o zi plină de succes și mai ales de evenimente marcante. Faceți exact ceea ce vă doriți!

Politica