vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice 2021 începe vineri

A treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice 2021 începe vineri, 18 iunie, la ora 10.00. Vor putea fi rezervate vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Potrivit regulilor programului, pentru a putea folosi voucherul obținut trebuie predate electrocasnice uzate din aceeași categorie cu cea din care face parte cel ce urmează să fie cumpărat. Ca excepție de la regulă, în această etapă, pentru uscătoarele de rufe se poate preda la schimb orice echipament vechi inclus în program. În rest, pentru celelalte electrocasnice trebuie predat un echipament uzat din aceeași categorie.

Astfel, în cazul aparatelor de aer condiționat și al aspiratoarelor, regula se respectă, adică trebuie predate electronice uzate din categoria corespunzătoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoarea voucherelor este:

  • 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++
  • 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an

Ulterior, voucherele vor trebui validate și activate și abia apoi vor putea fi folosite pentru a cumpăra electrocasnicele din magazine, scrie hotnews.ro Achiziționarea de noi electrocasnice se poate face în cel mult 15 zile de la validarea voucherelor.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” – sesiunea 2021 a debutat în 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână. Trebuie spus că oamenii s-au plâns că procedura este stufoasă, există multă birocrație și sunt categorii de electrocasnice care nu sunt incluse în program.

Politica