vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Scene înfiorătoare la o grădiniță din Craiova. Doi copii, luați cu forța

Polițiștii craioveni au deschis o anchetă după ce doi copii ar fi fost luați cu forța dintr-o grădiniță din municipiu.

Mama lor ar fi venit să-i ia pe minorii în vârstă de 5 ani, care până acum erau aduși și luați de tatăl lor. Educatoarele nu au fost de acord să-i încredințeze pe cei mici femeii din Celaru, care a venit însoțită de părinții ei.

În acel moment, mama copiilor s-a năpustit asupra educatoarelor, iar în toată învălmășeala creată și alți copii ar fi fost bruscați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 39 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată în incinta unei grădiniţe, din Craiova, unde lucrează.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017.

Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova”, potrivit IPJ Dolj.

Mama copiilor a fost ajutată și de tatăl ei, care, la rândul său, le-ar fi agresat pe educatoare, în încercarea de le îndepărta de copii.

Pe imaginile surprinse de camerele video ale grădiniței se poate vedea cum familia îi ia forțat pe copiii și îi bagă în mașina parcată în fața unității de învățământ. Educatoarele încearcă din răsputeri să-i ia înapoi pe aceștia, dar fără rezultat

Mașina în care au fost introduși a plecat în trombă din fața grădiniței.

„Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de către femeia în cauză şi tatăl acesteia.

Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere”, mai transmit reprezentanții IPJ Dolj.

În urma celor întâmplate, tatăl copiilor a mers la poliție și a depus plângere scrisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului şi lipsire de libertate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală.

foto: captură video

Politica