marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Controale intense ale Poliției Rutiere în Dolj


Miercuri și joi, polițiștii doljeni au efectuat controale intense pe drumurile din județ. Oamenii legii, însoțiți și de reprezentanți R.A.R, au efectuat în cursul zilei de miercuri controale pentru evaluarea stării tehnice a autovehiculelor. „Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 252 de sancţiuni contravenţionale, din care 158 pentru defecţiuni tehnice, în valoare de aproximativ 50.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 24 de permise de conducere şi au retras 69 de certificate de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii au constatat 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, conform IPJ Dolj.
În cursul zilei de joi, polițiștii doljeni, însoțiți de aceasta data și de către cei din Mehedinți și Olt, de către poliția economică, criminaliști, sau vameși efectuează controale în privința legalității transpoirturilor de mărfuri. La acțiuni participa inclusiv echipe canine. „Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, împreuna cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Olt şi Mehedinţi desfăşoară pe DN6, DN 65, DN 55, DN 56, DN 56 A, o acţiune pe linia legalităţii transportului de marfuri.
La activitate sunt angrenaţi şi poliţişti de la economic, investigaţii criminale, ordine publică, grupa canină, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale Vamale”, conform IPJ Dolj.

Politica