sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr se zbate între viață și moarte, după un accident

Update/ Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. A fost declarat decesul.

Un tânăr de 19 ani este resuscitat la această oră de echipajele SMURD, după ce a fost grav rănit într-un accident rutier produs lângă Dobresti, Dolj. Dacă resuscitarea va da rezultat, va fi preluat de elicopterul SMURD, potrivit ISU Dolj.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 55, în afara localităţii Dobreşti, a avut loc un accident rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 19 de ani, din comuna Sadova, sat Damian, care conducea un autoturism pe DN55, din direcția Craiova către Bechet, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, un tânăr de 19 ani, pasager în autoturism este în prezent resuscitat la faţa locului de pompieri din cadrul ISU Dolj, fiind inconştient.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”-IPJ Dolj

Politica