vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr din Baia de Fier, prins de polițiști după ce nu a respectat arestul la domiciliu

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, a fugit din arestul la domiciliu și nu s-a prezentat la instanța de judecată la termenul stabilit.
„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de către Judecătoria Novaci, cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu, nu a respectat itinerariul de deplasare stabilit de polițiști, în sensul că nu s-a prezentat la instanța de judecată la termenul stabilit”, informează IPJ Gorj.

Potrivit oamenilor legii, în continuarea verificărilor efectuate, tânărul a fost căutat la domiciliu, nefiind găsit, iar cu ocazia activităților desfășurate, acesta a fost identificat de către polițiști și jandarmi din cadrul IPJ Gorj, pe raza localității Baia de Fier.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Novaci pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, polițiștii luând măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica