Tânăr din Baia de Fier, prins de polițiști după ce nu a respectat arestul la domiciliu

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, a fugit din arestul la domiciliu și nu s-a prezentat la instanța de judecată la termenul stabilit.
„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de către Judecătoria Novaci, cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Baia de Fier, aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu, nu a respectat itinerariul de deplasare stabilit de polițiști, în sensul că nu s-a prezentat la instanța de judecată la termenul stabilit”, informează IPJ Gorj.

Potrivit oamenilor legii, în continuarea verificărilor efectuate, tânărul a fost căutat la domiciliu, nefiind găsit, iar cu ocazia activităților desfășurate, acesta a fost identificat de către polițiști și jandarmi din cadrul IPJ Gorj, pe raza localității Baia de Fier.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Orașului Novaci pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare, polițiștii luând măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Populare

Recomandări

E toamna promisiunilor la stat: Vouchere de 50 de euro şi ajutoare lunare de sute de lei, în 2023

Pensii mai mari cu 10%, ajutoare sociale pentru vârstnicii...

Iordănescu mai vrea o șansă: „Obligatoriu este nevoie de o reconfirmare a mea”

România a încheiat cu o victorie sezonul de Liga...

Doi interlopi din România, judecați pentru o crimă săvârșită în Irlanda

Cercetările au stabilit că asasinatul a fost comandat în...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.10 – 09.10.2022

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...