miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Salubritate Craiova începe ridicarea pubelelor date cetățenilor

Cetățenii municipiului Craiova, care au primit pubele din partea operatorului Salubritate Craiova pe care nu intenționează să le păstreze sunt nevoiți să le dea înapoi.

Societatea de salubrizare, a căreia activitate de colectare a deșeurilor va înceta la 1  iulie, va ridica pubele etapizat, în această perioadă.

„Ca urmare a încetării activității de colectare a deșeurilor pe raza municipiului, Salubritate Craiova va proceda, în următoarea perioadă, la recuperarea recipientelor de precolectare date în comodat persoanelor fizice care nu și-au manifestat în scris intenția de a le păstra.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform graficului, în ultima săptămână de colectare a deșeurilor, respectiv în perioada 24.06-30.06.2021, vom merge în teren alături de echipaje pentru a ridica o parte dintre cele peste 19.000 de pubele aflate în folosința abonaților.

Având în vedere numărul mare de recipiente existente în posesia persoanelor fizice, programul de ridicare va continua și după data de 1 iulie 2021, respectiv data de intrare pe piață a noului operator, utilizatorii fiind informați în prealabil asupra zilelor în care se va face predarea pubelelor către reprezentanții noștri”, informează reprezentanții Salubritate Craiova.

Recipientul poate fi păstrat în baza unei solicitări scrise, trimisă la adresa [email protected] sau depusă la registratura societății, situată în strada Brestei, nr 129A.

Pubela va putea fi păstrată însă doar cu condiția achitării contravalorii acesteia, respectiv 88,86 lei (TVA inclus) pentru pubela de 120 litri și 102,82 lei (TVA inclus) pentru pubela de 240 litri.

Totodată, în cazul în care cetățenii nu doresc să aștepte ridicarea pubelei de către echipele Salubritate Craiova, aceștia o pot returna la punctul de lucru din strada Fluturi nr. 48, de luni până vineri, între orele 07:00 – 15:00.

Politica