joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 17 iunie 2021. Nativii din zodia Vărsător află un secret

Berbec

Este o perioadă ideală de a-ți dedica timpul pasiunilor tale, să faci ceea ce îți place. Vei simți nevoia de a te distra și este posibil ca în urma unui flirt să întâlnești o persoană cu care vei clădi ceva serios.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nativii din zodia Taur primesc o ofertă la un alt loc de muncă sau o ofertă de colaborare care le va aduce o creștere importantă a veniturilor. Din punct de vedere sentimental, pot deveni mai sensibili și pot avea tendința de a suferi dacă sunt respinși. 

Gemeni

Din punct de vedere sentimental, vei fi atras de jocul flirtului, în urma căreia o peroană noua îți înfrumusețează zilele. Este posibil să fi afectat de stresul acumultat în ultima vreme, dar cu ajutorul unor activități sportive, te vei detensiona.

Rac

Nativii din zodia Rac vor trece prin multe schimbări în ceea ce privește partea profesională și financiară. Cei care sunt nemulțumiți de locul actual de muncă, își vor căuta unul mai bine plătit.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor întâmpina dificultăți în afaceri. Pentru această zi, ar fi bine să renunțe la întalniri cu parteneri de afaceri sau să amâne semnarea unui contract important.

Fecioară

Fecioarele s-ar putea să aibă parte de unele neînțelegeri în cuplu sau se vor lovi de problema oficializării unei relații. În perioada următoare se anunță o deteriorare a situației financiare și sunt sfătuite să renunțe la cheltuielile inutile.

Balanță

Cei singuri vor fi tentați să intre în fel și fel de aventuri romantice, iar cei într-o relație se vor apropria și mai mult de partenerul de viață. La locul de muncă sunt foarte stresați și se vor decide să-și caute un al job mult mai bun.

Scorpion

În această zi, te vei concentra pe munca ta, pe responsabilitățile pe care le ai, și sunt șanse mari să te faci remarcat de superiori. S-ar putea să te îndrăgostești la prima vedere de o persoană.

Săgetător

Săgetătorii, pe plan sentimental, sunt nevoiți să caute un mod de a discuta cât mai deschis despre situații mai vechi lăsate nediscutate. Din punct de vedere profesional, sunt foarte aproape de momentul în care își vor atinge obiectivele profesionale.

Capricorn

Vor apărea câteva conflicte cu persoana iubită, ce te vor face să-ți dai seama ce îți dorești din punct de vedere sentimental. La locul de muncă se ivesc sarcini care te iau prin surprindere și este nevoie să-ți organizezi mai atent programul de muncă.

Vărsător

Vei fi tentat să flirtezi cu un coleg de muncă. Ar fi bine să oprești această nebunie pentru că este posibil să afli un secret ce te va răni. Este un moment bun să vii cu mici schimbări la alimentație.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor confrunta cu tensiune în familie, dar și cu dezamăgiri din partea celor dragi. Au o putere mare de convingere și este o zi bună pentru negocieri.

Politica