vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ceremoniile dedicate absolvenților din Târgu Jiu s-au încheiat

Ceremoniile dedicate absolvenților din Târgu Jiu s-au încheiat. Acestea au durat 10 zile, iar primarul orașului, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de faptul că a avut ocazia să participe la aceste festivități: „Am avut ocazia să cunosc o mulțime de tineri minunați, gata să-și continue drumul în viață cu optimismul debordant și energia de care numai ei pot da dovadă”.
Edilul din Târgu Jiu a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în organizarea ceremoniilor și își dorește ca astfel de evenimente să devină o tradiție în orașul pe care îl conduce.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestor ceremonii și mai ales Direcției de Evenimente care a început pregătirile în urmă cu câteva săptămâni. Știu că nu le-a fost ușor, mai ales având în vedere schimbările dese alte regulilor impuse de Guvern. Au avut o misiune dificilă, aceea de a găsi soluții pentru ca toți participanții să fie în siguranță și cat mai mulți părinți și apropiați ai absolvenților să poată asista la ceremonii.  De asemenea, mulțumesc instituțiilor care ne-au fost alături: Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență! Fără ajutorul lor, fără experiența reprezentanților acestor instituții, totul ar fi fost mult mai dificil. Ne dorim ca ceremoniile de absolvire organizate în acest fel să devină o tradiție, iar ieșirea din pandemie ne va oferi, pe viitor, posibilitatea de a le organiza așa cum ne dorim cu toții: cu foarte mulți invitați, cu nenumărate surprize, evenimente de excepție dedicate exclusiv copiilor noștri. Ei merită toate eforturile noastre”, a spus Marcel Romanescu.

Politica