vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Accident mortal pe Centura Caracal

Un bărbat de 73 de ani din Deveselu și-a pierdut viața, marți dimineața, în urma unui accident produs pe Centura municipiului Caracal.

Mașina în care se afla a intrat in coliziune cu o autoutiliară, la volanul căreia se afla un craiovean în vârstă de 38 de ani.

„La data de 15 iunie a.c., orele 08.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe varianta ocolitoare a municipiului Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Accidentul s-a produs pe VO6G la intersecţia cu DJ 542, în eveniment fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară.

În urma coliziunii, conducătorul autoturismului, un bărbat de 73 de ani, din comuna Deveselu, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Caracal, unde a decedat.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Craiova, nu se afla sub  influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului”, informează IPJ Olt.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

La fața locului au ajuns și pompierii.

„Salvatorii din cadrul Detașamentul de Pompieri Caracal au intervenit pe raza municipiului Caracal în urma unui accident rutier produs între doua autoturisme în care se aflau doua persoane. Ajunși la fata locului, pompierii au acționat cu o autospeciala pentru descarcerare pentru extragerea unei victime încarcerata, găsită conștientă, care a fost transportata la CPU Caracal. Cea de-a doua victima a refuzat transportul la spital”, potrvit reprezentanților ISU Olt.

Politica