vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 14 iunie 2021. Racii suferă de melancolie

Berbec

De astăzi vei începe să remarci o ușoară creștere a economiilor tale. Ar fi oportun să îți deschizi un cont de economii pe care să îl sporești pe parcursul anului. Vei avea oportunitatea de a te dezvolta pe plan material cu ajutorul abilitților tale practice. În felul acesta îți vei putea lua riscuri calculate. La locul de muncă, încearcă să analizezi lucrurile în detaliu.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acceptă orice fel de invitație la evenimente de socializare. Nu refuza să onorezi asemenea invitații deoarece în cadrul lor vei putea întâlni persoane importante care îți pot deveni parteneri de afaceri. Energia ta va fi revitalizată, la fel și proiectele tale. Emoțiile tale sunt stabile. 

Gemeni

Gemenii încep să fie mai atenți la finanțele lor. Ai încredere în potențialul tău, în puterea și inteligența ta. Vei remarca cum vei avea parte de idei inovatoare. Vei avea un viitor promițător dacă îți vei urma intuiția și le vei pune în aplicare. Pe plan emoțional există posibilitatea să întâlnești o serie de obstacole.

Rac

Dacă ai traversat o perioadă mai dificilă la capitolul finanțe, a sosit timpul să îți modifici comportamentul și să te reorientezi către noi modalități de a îți crește bugetul. O excursie în străinătate ar putea fi cheia succeselor mult așteptate. Diversifică-ți sursele financiare.

Leu

Leii își doresc să se îmbogățească peste noapte pentru a-și putea astfel îndeplini toate dorințele extravagante. Profitul însă nu se obține în scurt timp și este nevoie de multă muncă pentru acesta. Iar la capitolul muncă, Leii au cam tras chiulul în această perioadă.

Fecioară

Norocul îți surâde și petreci această zi în mod splendid. Vei primi o propunere de afaceri foarte avantajoasă. Țintește cât mai sus și vei avea ocazia de a ajunge departe. Fecioarele sunt recunoscute pentru perseverența și dedicația lor, iar aceste lucruri sunt mereu răsplătite. Este doar o chestiune de timp până când vei reuși.

Balanță

Balanța este un prieten bun și mereu alături de amicii săi. Însă nu știu mereu în cine să aibă încredere și adeseori se înșeală în privința persoanelor apropiate. În această perioadă, Balanțele vor realiza cine le sunt prietenii adevărați și se vor recompensa față de aceștia.

Scorpion

Ai sentimentul că toată lumea te critică și nimic nu îți merge cum trebuie. Acest lucru te demoralizează și parcă te influențează să faci greșeli tot mai mari. Fii mai blândă cu tine și ia lucrurile ușor. Este normal ca uneori lucrurile să nu funcționeze. Nu face din asta o tragedie și mergi înainte, ca orice Scorpion adevărat!

Săgetător

Vei avea posibiitatea de pune lucrurile în ordine în viața și mintea ta. Vei primi o veste bună care îți va produce enormă satisfacție. Astrele îți vor conferi mai multă claritate și un sentiment de stabilitate. Ești într-un punct bun care te va ajuta să te dezvolți mai departe exact așa cum îți dorești.

Capricorn

Cuvintele vindecă sau rănesc. Ai tendința de a fi prea critic cu cei din jur astăzi, de aceea ar fi mai bine să te cenzurezi decât să produci durere în sufletele apropiaților. Dacă vei reuși să te stăpânești vei fi recompensată pe măsură.

Vărsător

Nu te aventura să produci schimbări majore în viața ta. Se poate ca rezultatele la care te aștepți să nu se petreacă și să fii extrem de dezamăgită. Ai răbdare și lasă schimbările pe altă dată, pentru ca lucrurile să aibă finalul pe care ți-l dorești.

Pești

Realizezi cu adevărat cine sunt prietenii tăi și care este natura oamenilor care te înconjoară. Acest lucru te va ajuta să fii mai selectiv cu cine îți petreci timpul prețios. Te vei simți extraordinar și îți vei împărtăși din plin afecțiunea cu aceștia.

Politica