joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Asistentul de la UPU plecat la pescuit, găsit înecat în râul Olt

Bărbatul în vârstă de 56 de ani din Râmnicu Vâlcea, care ar fi căzut vineri seară într-un canal al lacului de acumulare Satupărei de pe râul Olt, a fost găsit mort sâmbătă, la circa nouă kilometri în aval de locul în care se aflau mașina și undițele acestuia.

Un cetățean a sunat în cursul zilei de sâmbătă la 112 și a anunțat că vede un bărbat decedat în râul Olt, pe malul localității Galicea, la circa 9 kilometri în aval de locul în care ieri se presupune că bărbatul căutat s-a înecat, informează ISU Vâlcea.

În urma verificărilor, s-a confirmat că era vorba despre persoana căutată vineri seară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Trupul neînsuflețit a fost adus la mal și predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul”, precizează ISU Vâlcea.

Cadrul medical, în vârstă de 56 de ani, și-a dat întâlnire, vineri seara, 11 iunie, cu un prieten la o partidă de pescuit pe lacul de acumulare Stupărei de pe râul Olt, relatează Adevărul. Amicul a alertat autoritățile atunci când a ajuns la locul de întâlnire și nu a găsit decât bunurile bărbatului.

Politica