joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/A căzut cu mașina în canal. Descarcerarea, la fața locului

Update/Din păcate, bărbatul a decedat.

____-

Peste 20 de pompieri din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție și o barcă cu motor, acționează în localitatea Ociogi, la un autoturism căzut într-un canal cu apă, anunță ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul, un bărbat de 35 ani, din localitate, a fost scos din mașină. Este în stop cardio-respirator, iar medicii încearcă să-l resusciteze.

„La data de 11 iunie a.c., orele 18.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Brâncoveni, între satele Brâncoveni și Ociogi, un autoturism este răsturnat într-un canal cu apă.

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, din direcția Brâncoveni către Ociogi, din cauze încă neidentificate a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal cu apă.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și Biroului Rutier Slatina sunt prezenți la fața locului pentru efectuarea de cercetări și pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul.”-IPJ Olt.

Revenim

Politica