marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 11 iunie 2021. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate

Berbec

Berbecii trebuie să fie perseverenți! Orice lucru au de îndeplinit, trebuie dus până la capăt, căci lucrurile vor evolua în favoarea lor. Este un moment bun să își asculte instinctul, mai ales dacă simt nevoia unei schimbări în viața lor.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii se bucură de o întâlnire cu o persoană din trecut, o persoană care le va însenina ziua. Pot avea o stare mai melancolică, dar în acelați timp, vor avea parte de încurajări ce le vor da forța necesară de a trece peste orice dificultate.

Gemeni

Gemenii trebuie să fie atenți la sănătate, orice exces le va da bătăi de cap. Poate de aici și nervozitatea de care ar putea da dovadă în situația în care avea de luat unele decizii. Cel mai bine ar fi să amâne orice întâlniri care țin de sfera profesională.

Rac

O veste deloc plăcută le poate strica ziua, însă reușesc destul de repede să-și schimbe starea, mai ales cu ajutorul celor dragi. Chiar dacă este vineri, nu ar trebui să își facă planuri pentru weekend, pentru că pot interveni schimbări de moment.

Leu

Tensiuni în relația cu partenerii pentru Lei. Este cel mai important să se clarifice orice suspiciune pentru a nu avea de suferit mai mult pe viitor, însă fără decizii radicale.

Fecioară

Nativii din Fecioară trebuie să fie atenți la modul în care își exprimă părerile, pentru că sinceritatea lor ar putea să le strice unele relații. În schimb, și-ar putea încerca norocul cu ieșiri total neprogramate, ar putea să fie un real succes.

Balanță

Balanțele nu au niciun motiv de îngrijorare. Pe plan financiar, vor reuși să obțină niște avantaje, dacă își vor face curaj să-și exprime punctul de vedere.

Scorpion

Pentru Scorpioni, un sentiment de împlinire le va da cea mai bună stare de spirit. Vor reuși să dea lovitura la muncă, unde vor impresiona pe toată lumea cu ideile lor ce vor aduce “profit”.

Săgetător

Săgetătorii rezolvă orice treburi legate de documente. Mai mult, ar putea chiar să își încerce norocul într-o afacere pe cont personal. Ar putea să fie cel mai bun moment pentru o astfel de mișcare.

Capricorn

Capricornii încep ziua devreme, însă au energia necesară să mute munți! Astăzi ar putea întâlni șansa vieții lor. Ziua s-ar putea încheia semnând actele pentru o achiziție importantă, fie o casă sau o mașină nouă, poate chiar un contract pentru loc de muncă mult mai avantajos.

Vărsător

Ceva tensiuni în cuplu și pentru Vărsători, cei care trebuie să își exprime dorințele dacă vor să treacă peste aceste situații mai repede. Pe plan financiar, se întrevede o oportunitate ce i-ar putea scuti un pic de grijile zilei de mâine

Politica