joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Patru persoane, reţinute de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Patru bărbați din județul Timiș, bănuiți de trafic de droguri de risc, au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

Potrivit primelor informații, în cursul anului 2021, doi dintre inculpați au achiziționat la intervale regulate de timp importante cantități de cannabis, de la un alt inculpat aflat pe raza municipiului Timișoara.
După transportarea drogurilor în municipiul Târgu Jiu, cei doi inculpați le porționau și ambalau, iar ulterior le comercializau în schimbul sumei de 70 lei/gram, către consumatori de pe raza județului Gorj.

”La data de 09.06.2021, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Gorj și B.C.C.O. Timișoara au efectuat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Timișoara, a unui număr de 3 inculpați în momentul în care efectuau operațiuni cu droguri de risc”, se artă în comunicatul DIICOT.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma acțiunii, au fost ridicate cantitățile de 1.505,87 grame cannabis și 7,60 grame cocaină, precum și două pistoale tip airsoft.

De asemenea, în aceeași zi, au fost efectuate cinci percheziții domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, orașul Rovinari și municipiul Timișoara, în urma cărora au fost ridicate 1.223 grame de cannabis, două cântare electronice de precizie, 16 comprimate ce conțin substanță activă încadrată în categoria drogurilor de mare risc de 150 mg, cinci telefoane mobile, 21.900 de lei și 500 de euro.

La data de 10.06.2021, cei 4 inculpați au fost reținuți pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul organelor de cercetare penală din cadrul I.P.J. Gorj și al jandarmilor din cadrul I.J.J. „Tudor Vladimirescu” Gorj și B.S.I.J. Timișoara.

Politica