sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesajul transmis de soția tânărului căzut în Jiu: „Știu că trăiești, știu că nu ne lași singure”

Doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au ieșit cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement. Aceștia mergeau din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari, iar tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut apă.

Incidentul a avut loc duminică seara, iar la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului. Totuși, Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit.

Salvatorii au reluat căutările, iar soția tânărului dispărut a transmis un mesaj greu de descris: „Sufletul meu şi inima mea, totul meu! Te rog, Doamne Dumnezeule, să fie bine pentru copilul nostru. Doamne, dă să fim din nou 3… Soţul meu, ştiu că trăieşti, ştiu că nu ne laşi singure, ştiu că Dumnezeu te va aduce lângă noi. Ultima mea putere e să mă asculte Dumnezeu, să îmi ajute soţul să se întoarcă la mine şi la copil. Tot ce iubesc eşti tu şi copilul nostru, nu îmi văd viaţa fără unul din voi. Doamne, vreau să-ţi fie milă de noi şi să ne laşi să fim fericiţi lângă copilul nostru. Dorinţa asta o am”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mihai Beuran se căsătorise cu doar o zi înainte de tragicul incident. Soţia acestuia este însărcinată şi peste puţin timp va deveni mama, notează adevarul.ro.


foto: Facebook

Politica