sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 10 iunie 2021: Schimbări neaşteptate pentru Capricorni

Berbec

Eşti destul de implicat în relaţiile de dragoste. Ai putea întâlni pe cineva cu care vei începe o relaţie nouă. Ar trebui să fii totuşi puțin mai echilibrat. S-ar putea ivi unele propuneri interesante și la locul de muncă. Stai mai aproape de niște oameni înțelepți care să te inspire foarte mult!

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ţi-ai organizat din timp cea mare parte a programului de la locul de muncă sau în viața de fiecare zi. Fii mai activ în a avea grijă de sănătatea ta. Vei începe să experimentezi semnificativ, chiar din acest moment, o relaţie nouă, căci ai voinţă în a trăi altfel de poveşti.

Gemeni

Ai o mare capacitate de a te adapta, deoarece semnul tău este dublu. Vei găsi rapid avantaje în toate situațiile în care trăiești. Nu trenezi într-o situație care nu-ţi convine, preferi să-ţi consumi energia în altă parte.

Rac

Petreci clipe de neuitat acasă, în sânul familiei, ai o viață de familie fericită. Există posibilitatea să te muţi într-o casă de lux, mai confortabilă. Ar trebui să te odihneşti mai mult. La muncă, toate bune. Un singur avertisment: să nu mai fii aşa de încrezător în cei din jur, te vei arde!

Leu

Vei trăi o aprofundare a relațiilor tale cele mai importante. Și, dacă eşti singur, vei avea parte de o întâlnire care îţi va da multe speranțe din punct de vedere emoțional. Evită petrecerile şi cheltuielile neprevăzute.

Fecioară

Închei o perioadă grea, făcând loc unui nou ciclu. Te muţi într-un nou cartier, într-o casă nouă, dar te bântuie povești din trecut care te decuplează emoțional. Dar îţi revii repede şi eşti din nou gata de aventuri nebănuite!

Balanţă

Orice proiect ai avea în plan, ai soarta de partea ta. Circumstanțele vor face ca orice acţiune a ta să fie promovată și să ajungă la rezultate interesante destul de repede. Vei avea mari oportunități pentru a-ţi îmbunătăți situaţia pe planul material.

Scorpion

Deseori eşti introvertit, iar asta reflectă destul de bine temperamentul tău. Eşti primul care ia inițiativa, iar astfel ajungi să ai realizări interesante. Nu neglija familia, căci ea este stâlpul de care te sprijini când îţi este greu.

Săgetător

Nu trebuie să faci tu chiar totul. Este bine să te concentrezi asupra a ceea ce este esențial în viață. Dormi bine, distrează-te, căci vei simți din ce în ce mai mult greutatea anilor care trec. Trăieşte viaţa din plin!

Capricorn

Ai succes la locul de muncă, eşti promovat, ţi se atribuie noi sarcini. Dacă eşti hotărât să schimbi domeniul de activitate sau să te retragi, e bine şi aşa. Găseşti tu altceva să faci, să organizezi.

Vărsător

Eşti învăţat să evoluezi şi te îngrijorezi când nu poţi doborî propriile bariere. Nu e totul negru, există şi gri, şi roz! Ai prieteni loiali care te ajută să te regăsești atunci când ești la pământ. Ce ai zice dacă ai face călătoria vieții tale, de exemplu?

Peşti

În viaţa ta intervin schimbări neașteptate, dar nu dramatice. Poţi s-o iei ca pe o renaștere. Pe planul sentimental apare o relaţie nouă, la muncă vei prinde un contract bun şi totul va fi bine, vei vedea!

Politica