Conecteaza-te cu noi

Eveniment

Video/ Șeful Gărzii Naționale de Mediu, gonit din curtea unei societăți din Slatina

Publicat

pe

Octavian Berceanu, șeful Gărzii Naționale de Mediu a fost dat afară, miercuri dimineața, din curtea unui restaurant din municipiul Slatina.

Motivul – ar fi nimerit în curtea greșită, astfel că patronul ar fi decis să-l gonească, filmând întreg momentul și postându-l pe rețelele sociale.

Șeful Gărzii Naţionale de Mediu a decis să viziteze Slatina pentru a controla, cel mai probabil, centrele de colectare a deşeurilor feroase și neferoase. Acesta căuta să ajungă în curtea unui slătinean, de unde se vedea cum fumul negru se îndrepta către cer, însă a nimerit într-o altă locație, la restaurantul Casa Oltenească.

Nu a fost primit cu drag, după cum susține șeful GNM, care este de părere că patronul localului se simțea amenințat.

„Noi aveam treabă fix cu nişte emisii de substanţe, fum. Le-am văzut ca orice cetăţean, din drum, şi am acţionat, era normal, sunt şeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e şi am chemat corpul de control. Doar că domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfa pe care o încărca, el are şi antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, aşa am înţeles din documente”, a declarat Berceanu, pentru Adevărul.

Corpul de control a ajuns în cele din urmă în curtea societăţii pe care de fapt căutau să o investigheze. Acesta se afla fix lângă centrul de colectare şi în care funcţionează o topitorie de aluminiu, desfășurându-se acolo un control de către comisarii Gărzii de Mediu Olt.

Intervenția inspectorilor de mediu a fost filmată de patronul restaurantului și încărcată pe pagina de Facebook.

„Au venit ei, credeau că mă intimidează. Au venit, parchează, caută prin magazii, ce caută nu ştiu….(…)

Au venit şi fac abuz cu noi. Cică Garda de Mediu. Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă. (…) Numai abuzuri sunt aici, că au venit că ei căutau fum, n-au mai zis nimic când am intrat în ei”  comentează slătineanul, în timp ce încearcă să filmeze în curtea societăţii vecine, cea vizată inițial de comisari.

Video: https://www.facebook.com/casaolteneascaslatina/videos/397768834764889

foto: captură video

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2021. Toate drepturile rezervate.