sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 9 iunie 2021. Berbecii își duc la bun sfârșit planurile

Berbec

Luna și Soarele în Gemeni aduc adevărul la suprafață în viața Berbecilor. Nu numai că le vei transmite celor din jur tot ceea ce te macină, însă ți se vor releva o multitudine de secrete ce ți-au fost ascunse până acum. Te poți folosi de noile informații pentru a lua decizii care te vor influența major. 

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii au nevoie să remarce cum se desfășoară progresul în viața lor, pentru a se simți satisfăcuți. Universul îți oferă o mână de ajutor formând o conjuncție favorabilă pentru tine în acest sens. Acest aspect astral va favoriza latura profesională a vieții tale. Vei fi perseverentă și te vei putea concentra exclusiv pe sarcinile tale. Nu exagera însă, deoarece nivelul tău de energie va fi scăzut.

Gemeni

Învață să-ți asculți corpul. Ai tendința de a te cufunda complet în lumea ta. Prezența Lunii te ghidează în procesul tău de familiarizare cu nevoile tale fizice. În anumite momente, când nivelul tău de energie este la cote minime trebuie să îți acorzi timpul necesar pentru a te recupera. Nu vei avea rezultate bune pe termen lung dacă nu îți protejezi spiritul.

Rac

Racii au nevoie să se retragă în „carapacea” lor din când în când, pentru a-și recupera serenitatea. Retrage-te din viața socială și concentrează-te asupra nevoilor tale. Dacă te simți secătuită de energie, acordă-ți spațiul pentru a-ți reîncărca bateriile. Conjuncția Lunii cu Saturn îți va permite să îți înțelegi mai bine sentimentele, informează horoscopul zilei de 9 iunie 2021.

Leu

Energia ta atinge un nivel minim. Este o zi ideală pentru finalizarea anumitor proiecte sau subiecte ce te-au preocupat în ultima perioadă. Conexiunea Lunii cu Saturn este propice activitățile ce necesită rezistență mentală. Încearcă să îți dezvolți noi abilități. Te vei plictisi altfel și vei simți că nu îți atingi adevăratul potențial.

Fecioară

Pe plan profesional te așteaptă lucruri mărețe. Luna în Gemeni te încurajează să te concentrezi pe sarcinile tale și să le duci la bun sfârșit. Vei participa la o serie de întâlniri importante, la care este important să fii atentă la detalii. Astrele te susțin în activitățile legate de câmpul muncii. Concentreză-ți atenția, pentru a nu scăpa nimic. Mercur este încă retrograd, până la urmă!

Balanță

Cariera ta atinge cele mai înalte cote în această perioadă a anului. Alege-ți cu grijă următorii pași. Este important să ai în vedere toate posibilități ce ți-ar putea defini noua viziune. Este o zi favorabilă pentru a finaliza o serie de inițiative începute recent. Ai parte de atenție din plin din partea celor din jur și ești capabilă să te ocupi de micile neprevăzute ale vieții.

Scorpion

Scorpionii sunt gata să se afirme. Astăzi, urmează să te stabilizezi emoțional. Folosește-te de energia zilei de azi pentru a analiza nevoile tale și lucruri la care trebuie să renunți pentru a progresa. Deși astrele prevăd o serie de noi începuturi pentru tine, mai ai nevoie de mici eforturi pentru a finaliza proiecte din trecut.

Săgetător

Săgetătorii vor acorda mai multă atenție relațiilor apropiate.Vei renunța la jocuri și te vei concentra pe carieră și rezolvarea problemelor din viața ta. În tot acest proces, vei avea oportunitatea karmică de a-ți vindeca chakra inimii.

Capricorn

Nu regreta niciodată timpul pe care îl acorzi pasiunilor tale. Este important să îți îndrepți energia către lucrurile care îți fac plăcere. Acest lucru îți va crește nivelul de energie și va aduce sare și piper relațiilor tale romantice. În momentele de mare intensitate este important să îți dezvolți un mecanism cu ajutru căruia să faci față situațiilor delicate.

Vărsător

Luna va fi în armonie cu Saturn, ceea ce îți va conferi stabilitatea emoțională după care tânjești. Marte și Venus tranzitează cea de-a VI-a casă a rutinei. Această conjuncție va crea oportunități „romantice”, acolo unde te aștepți mai puțin. Deschide-ți inima și sufletul.

Pești

Petrece-ți ziua departe de zgomot. Ai nevoie să te descotorosești de bagajele emoționale pe care le-ai cărat după tine ani întregi. Prioritizează sănătatea ta mentală. A sosit momentul să îți învingi fricile și să stabilești noi limite celor din jur.

Politica