vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Untold 2021 se va desfăşura în luna septembrie

Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold, din Cluj-Napoca, anunță organizatorii.

E primul festival major din Europa anunțat oficial în acest moment și printre singurele din lume.

Organizatorii au lansat și un video oficial cu prezentarea evenimentului, iar în perioada următoare vor fi anunțate numele artiștilor care vor veni la Cluj, potrivit psnews.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Surse din cadrul festivalului au declarat că participarea oricărui doritor va fi condiționată de mai multe reguli.

Oricine vrea să vină la festival trebuie să prezinte  un certificat de vaccinare anti-Covid-19,  dovada că a trecut prin boală și are anticorpi sau să aibă un test PCR făcut cu nu mai mult de 72 de ore înainte. Se poate opta și pentru testarea rapidă, la intrare.

Politica