sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Pană” de internet la nivel global

Internetul se confruntă cu întreruperi în funcționare la nivel mondial, marți, „pana” afectând rețele de socializare, site-uri guvernamentale și platforme de știri din întreaga lume, scriu Reuters, Guardian și Bloomberg.

Întreruperea a fost cauzată de o problemă într-o rețea de livrare de conținut (CDN) administrată de Fastly. A început în jurul orei 11:00, ora Marii Britanii, când vizitatorii unei game largi de site-uri au primit mesaje de eroare, inclusiv „Eroare 503 indisponibil” și „eșec al conexiunii”.

Fastly a transmis că a identificat problema care a cauzat o întrerupere globală a serviciilor sale la ora 11:44, ora Londrei, la aproximativ o oră după ce a dezvăluit prima dată problema, și era în curs de a implementa o soluție. Câteva dintre site-urile web care nu mai erau disponibile au devenit din nou disponibile la scurt timp după declarația companiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aproape 21.000 de utilizatori Reddit au raportat probleme cu platforma de socializare, în timp ce peste 2.000 de utilizatori au raportat probleme cu Amazon, potrivit site-ului de monitorizare Downdetector.com.

Site-urile web de știri, inclusiv Financial Times, The Guardian, New York Times și Bloomberg News s-au confruntat, de asemenea, cu întreruperi, scrie economedia.ro

Pe lângă picajul în întregime al unor site-uri web, au fost afectate și secțiuni specifice ale altor servicii, cum ar fi serverele Twitter care găzduiesc emojiurile rețelei sociale.

Politica