marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințiul se află sub atenționare meteorologică de Cod Galben de vreme rea

Județul Mehedinți se află, începând de astăzi, 08 iunie, ora 11.00, până diseară, la ora 21.00, sub atenționare meteorologică Cod Galben, ce vizează instabilitate atmosferică temporar accentuată, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

 În intervalul menționat, sunt prognozate averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.  

Totodată, până vineri, 11 iunie, la ora 23.00, se află în vigoare o informare meteorologică, ce vizează instabilitate atmosferică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cazul manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să evite deplasările și să se adăpostească în locuințe sau alte spații închise care le asigură protecția.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate, care ar putea fi doborâți.

Având în vedere posibilitatea averselor cu acumulări de apă, se recomandă curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.

Politica