marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Alertă în 1 Mai. Troller suspect, în stradă

Un craiovean a sunat astăzi la 112 și a chemat fortele se ordine în cartierul 1 Mai, după ce a văzut un troller suspect în spatele unui bloc. La fața locului au fost trimiși pirotehniștii SAS.

În cele din urmă, s-a descoperit că în troller erau doar haine.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție -Compartimentul Sisteme de Securitate, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competenţă, au fost sesizați de un bărbat de 70 ani, din localitate, despre faptul că în spatele unui bloc situat pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, se află un bagaj(troller) abandonat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La fața locului a fost dirijat un echipaj de siguranţă publică care a asigurat și delimitat perimetrul, precum și o grupă specializată
din cadrul S.A.S. Dolj – Compartimentul Pirotehnic care a preluat cercetările pentru identificarea persoanei care a abandonat bagajul precum și verificarea conținutului acestuia.

În urma deschiderii bagajului, s-a constatat că în interior se aflau doar articole vestimentare, fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.”-IPJ Dolj

Politica