joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rabla pentru electrocasnice: Cei care încearcă să vândă voucherele vor fi sancţionaţi

Cei care încearcă să vândă voucherele primite prin programul Rabla pentru electrocasnice vor fi sancţionaţi, pentru că vânzarea este ilegală, a declarat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Potrivit acestuia, cel mai mare interes în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice a fost pentru cumpărarea de laptopuri, tablete şi televizoare. El a anunţat că sunt oameni care au stat la rând, au luat vouchere dar nu le valorifică, iar în acest context banii estimaţi a rămâne din sumele destinate cumpărării de maşini de spălat vor fi reportaţi pentru o etapă care va avea loc, cel mai probabil, în vară.

„Vom suplimenta bugetul, cu siguranţă la celelalte capitole vom rămâne cu un surplus de bani, pentru că la maşinile de spălat, maşinile de spălat vase şi frigidere nu se vor termina toţi banii (…) o să ajungem la 60-0% maxim de randament. Oamenii au stat la coadă, şi-au luat voucherele şi nu le valorifică. Român bani şi vom reporta banii pentru o etapă ulterioară, probabil în cursul verii”, a afirmat ministrul Mediului duminică, potrivit adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministrul a menţionat că aceste vouchere sunt nominale, iar cei care încearcă să le vândă comit o ilegalitate, subliniind că ministerul va face tot posibilul să prevină vânzarea voucherelor şi sancţionarea celor care fac acest lucru.

Politica