vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iridex Group Salubrizare continuă distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor în perioada 07 – 11 Iunie

Iridex Group Salubrizare continuă săptămâna aceasta, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case.

Distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor către locuitorii orașului Craiova care locuiesc la case, se va realiza astfel:

  • Luni, 07.06.2021:  Str. Cocorului, Str. Rugului, Str. Sălcioarei, Aleea 1, 2, 3 Călușari, Str. Călușari, Str. Drumul Jiului (de la intersecția cu Bucovăț până la Aleea 1 Drumul Jiului), Bld. Nicolae Romanescu (de la intersecția cu Râului până la intersecția cu Bld. 1 Mai pe sensul de mers), Str. Brestei (de la intersecția cu Elena Teodorini până la intersecția cu Ogorului), Str. Ștefan Odobleja;
  • Marți, 08.06.2021: Aleea Florești, Str. Grădinari, Str. Ardeal, Str. Babadag, Str. Constanța, Str. Giurgiu, Str. Piatra Neamț, Str. Drumul Jiului (de la intersecția cu Aleea 1 Drumul Jiului până la intersecția cu Fața Luncii), Aleea Drumul Jiului, Str. Nicolae Romanescu (de la intersecția cu Bld. 1 Mai până la intersecția cu Râului pe sensul de mers), Str. Șimian, Str. Brestei (de la intersecția cu Ogorului până la intersecția cu Eliza Opran);
  • Miercuri, 09.06.2021:  Str. Prelungirea Bălcești, Str. Șoseaua Bălcești (de la intersecția cu Centura de Nord până la Releului pe sensul de mers), Str. Jieni, Str. Florești, Str. Ion Budai-Deleanu, Str. Stânjeneilor, Str. Drumul Jiului (de la intersecția cu Fața Luncii până la intersecția cu Hanul Roșu), Bld. Nicolae Romanescu (de la intersecția cu Râului până la intersecția cu Prelungirea Bechetului), Str. Brestei (de la intersecția cu Eliza Opran până la ieșire spre Breasta), Str. Olarilor, Str. Sânzienelor, Str. Ada Kaleh, Str. Alba Iulia, Str. Sulina, Str. Tismana.
  • Joi, 10.06.2021: Str. Șoseaua Bălcești (de la intersecția cu Releului până la intersecția cu Centura de Nord pe sensul de mers), Str. Fața Luncii, Str. Mihail Sebastian, Str. Hanul Roșu, Str. Preciziei, Str. Traian Vuia, Aleea Izvorului, Str. Bega, Str. Muntenia, Str. Tulcea, Str. Zalău, Aleea Panselelor, Str. Barbu Drugă, Str. Mihail Sadoveanu;
  • Vineri, 11.06.2021: Se vor face reveniri pe străzile care nu au fost terminate din cauza ploilor abundente din data de 27 și 31 Mai.
    Distribuirea recipientelor se va realiza individual de către echipajele noastre, în dreptul fiecărui imobil, pe baza actului de identitate și a informațiilor privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă. Persoanele care nu sunt găsite acasă pentru preluarea pubelelor, sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00 – 17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare.
  • Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu recipientele de deșeuri și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie precolectate în recipientele primite și cum se precolectează corect aceste deșeuri.
    Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriuwww.iridexsalubrizare.ro.

Politica