vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 6 iunie 2021. Săgetătorii au parte de un câștig neașteptat

BERBEC

Astăzi trebuie să iei acea decizie importantă la care te gândești de multă vreme. Nu mai este timp de gândire, acum este momentul oportun în care ideea ta trebuie implementată. Succesul va veni treptat. Atunci când părăsești locuința, să nu uiți să pășești cu dreptul, succesul va fi garantat!

TAUR

Policlinica Buna Vestire Craiova

Să ai mare grijă cum comunici cu persoanele din jurul tău. Acestea ar putea interpreta greșit starea ta, iar relațiile se pot pierde din această cauză. Încearcă să fii calm și să le explici celor din jurul tău că nu este una dintre zilele tale cele mai productive. În familie cu siguranță vei fi înțeles.

GEMENI

Dacă ai de gând să începi astăzi un lucru la care te gândești de mult, oprește-te! Nu este cea mai bună zi a ta. Mâine s-ar putea ca totul să se desfășoare mult mai bine. Cere sfaturi de la apropiați și aplică-le. Ascultă de cei din jurul tău și nu mai încerca să te izolezi. Geamănul are nevoie mereu de cineva lângă el. Fii sociabil!

RAC

Ești predispus la răceli destul de severe în această perioadă și de aceea ar trebui să fii foarte atent la acest lucru. Încearcă să fii extrem de precaut și să bei cât mai multe ceaiuri pentru a trece cu bine peste aceste stări ce te-ar putea pune la pământ. Cu cât ești mai preocupat de starea ta de sănătate, cu atât te vei simți mai bine.

LEU

Profită de această zi și caută colaboratori noi pentru afacerea ta. Vei constata că ai încercat mereu să faci totul singur, însă atunci când lucrezi lângă cineva, te vei simți mult mai productiv și mai satisfăcut. O activitate de brainstorming te-ar putea motiva. Împarte ideile tale cu cei din jur. Învață un lucru nou de la fiecare persoană cu care interacționezi astăzi.

FECIOARĂ

Pentru tine a venit cu adevărat vara. De astăzi te poți plimba mai des, poți citi mai mult și poți scrie mai bine. Vara te inspiră și de aceea toate activitățile pe care le desfășori vor avea un rezultat uimitor. Încearcă să faci din nou tot ceea ce ți-ai propus să faci până acum și nu ai reușit. De data aceasta, cu siguranță totul va fi perfect.

BALANȚĂ

Balanțele au nevoie de o schimbare. Dacă nu ne raportăm la dragoste, poate ar fi timpul de o schimbare la locul de muncă. Dacă nu te mai simți productiv în biroul actual, nu trebuie să ai nicio ezitare în a îți schimba stilul de viață, gândirea, dar și locul de muncă.

SCORPION

Dacă nu îți mai poți organiza timpul, cu siguranță ai nevoie de o aplicație de planning sau de un bullet journal. E timpul să fii mai creativ, iar acest tip de jurnal cu siguranță te va ajuta. Nu vei putea ieși din niciun magazin fără un nou marker sau washi tape.

SĂGETĂTOR

Astăzi vei avea parte de un câștig neașteptat. Fie că este vorba de o mărire de salariu sau doar de o primă pentru rezultatele nemaipomenite din ultima perioadă, suma neașteptată ar trebui să fie folosită strict pentru plăcerile personale. O zi la Spa sau o sesiune de shopping te-ar ajuta să ai și mai multă încredere în tine însuți.

CAPRICORN

Ai făcut tot ceea ce ți-a stat în putință pentru a obține cele mai bune rezultate, iar astăzi îți vor fi recompensate absolut toate eforturile. Toți cei din jurul tău au observat cât de mult îți dorești să ajungi la cele mai bune rezultate și te-au susținut mereu, cât de mult au putut. Fii și tu atent la nevoile lor, așa cum au fost și ei, până acum, la nevoile tale!

 VĂRSĂTOR

Acum e momentul să pui viața de cuplu pe primul loc. Asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi jobul. Gândește-te doar că ambele sunt importante și că atunci când ai o zi mai grea la birou, dacă ai pe cineva acasă care te susține, bateriile tale se vor încărca imediat.

PEȘTI

Ar fi timpul pentru un concediu și o excursie în mijlocul naturii. Chiar dacă ai planificat ca prima drumeție să aibă loc peste câteva săptămâni, acum ar fi mult mai indicată. Ia-ți un rucsac nou, umple-l și relaxează-te în natură!

Politica