marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Un pompier, vicecampion european la culturism

Pompierul mehedințean Albert Mufturel a reprezentat cu succes România la Campionatul European de Culturism și Fitness, care a avut loc luna trecută în Spania anunță ISU Mehedinți. În cadrul acestei competiții internaționale, la care au participat peste 800 de sportivi, plt. adj. Albert Mufturel a reușit să obțină medalia de argint la categoria „Master Men’s Classic Bodybuilding 40-44 years”, devenind astfel vicecampion european. Rezultatul obținut încununează munca depusă de Albert care a demonstrat, încă o dată, că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. În spatele succesului său, sunt multe ore de pregătire asiduă, o disciplină riguroasă, echilibru și o voință de fier.
Atât la locul de muncă, cât și în sport, Albert a demonstrat că, atunci când pui suflet în ceea ce faci, rezultatele nu se lasă așteptate.
Pompierul face parte din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, fiind șeful echipajului de scafandri-salvatori, după ce timp de 10 ani a fost comandantul echipajului de descarcerare.
„Putem spune despre colegul nostru că dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să aspire la cele mai înalte culmi, pe care a reușit să le atingă prin perseverență și determinare. Pe data de 3 iunie, la sediul ISU Mehedinți, într-un cadru festiv, plt. adj. Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatul deosebit obținut în cadrul competiției. Ne mândrim cu el și îi urăm succes la Campionatul Balcanic ce se va desfășura în municipiul Drobeta Turnu Severin, în perioada 11-13 iunie 2021”, anunță ISU Mehedinți.

Politica