joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Adrian Cican își ia adio de la Adrian Duicu și Pro România

Adrian Cican, managerul Spitalului Municipal din Orșova, județul Mehedinți, a demisionat din PRO România, partid condus de facto în județ de baronul Adrian Duicu.
„Vă rog să luați act de demisia mea din partidul PRO ROMÂNIA MEHEDINȚI, respectiv filiala Orșova, începând cu data de astăzi, 31.05.2021, deoarece promisiunile care au fost efectuate de noi, toți membrii PRO ROMÂNIA Orșova, nu au fost puse în practică până astăzi, după aproximativ 8 luni de la alegerile locale și astfel eu nu mai pot fi credibil în fața alegătorilor din Orșova”, a scris Adrian Cican în demisia înaintată filialei Orșova a PRO România.
La alegerile locale din 2020, acest partid liliputan a reușit să obțină doi primari și mai mulți consilieri locali. Este vorba de primarul de la Orșova, Marius Stoica, și cel de la Godeanu, Roxana Sabina Gheorgheci. Șeful de la Pro România Mehedinți este baronul Adrian Duicu, aflat într-un con de umbră după ce a fost săltat de procurorii DNA chiar din fotoliul călduț de președinte al CJ Mehedinți și dat pe mâna justiției pentru o serie de fapte de corupție.

Politica