sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/ Porumbel prins cu o ață de acoperiș, salvat de pompieri

Pompierii olteni au avut de îndeplinit o misiune puțin mai specială în această după-amiază.

Au eliberat un porumbel, prins cu o ață de acoperișul unei clădiri, având ambele picioare legate. Informațiile au ajuns la salvatori după ce un om a sunat la 112.

Un echipaj de pompieri, alături de un altul de poliție s-au îndreptat către locul cu pricina și au salvat imediat pasărea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pompieri: Bună ziua, ce urgență aveți ?

Apelant: Bună ziua, un porumbel este prins cu o ață de acoperiș. Are ambele picioare legate și sigur nu o să mai reziste prea mult timp.

Operator: Vă rog să ne spuneți unde se află clădirea.

Apelant: Este vorba de clădirea în care își are sediul Direcția Agricolă Olt, în Slatina, pe strada Arcului. Clădirea este destul de înaltă și nu există nicio posibilitate de a-l elibera.

Operator: Am notat toate detaliile și în scurt timp o să ajungă la locul indicat un echipaj de salvatori. Vă mulțumim pentru apel!

Acesta a fost dialogul care a alertat salvatorii Detașamentului Slatina, dar și un echipaj de poliție.

Autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime a început imediat deplasarea către locul evenimentului, iar în câteva minute porumbelul era deja eliberat și coborât în siguranță.

Pompierii și polițiștii au îndepărtat toate bucățile de ață de pe ghearele micuței păsări și s-au asigurat că aceasta nu este rănită.

Porumbelul a fost preluat de un cetățean, care îl va îngriji până când o să-și recapete forțele și o să-l elibereze.

Pentru noi, pompierii, FIECARE VIAȚĂ SALVATĂ REPREZINTĂ ÎNCĂ UN SUCCES ÎN LUPTA CU SECUNDELE!”, este mesajul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Politica