marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 31 mai 2021. Leii au parte de discuții aprinse

Berbec

Sentimentul că ceva lipsește de care ai parte astăzi este o modalitate excelentă de a te elibera de gândurile negative. Simți că nu ești acceptat pentru modul în care vrei să fii. Prin eliberarea de aceste gânduri îți vei regăsi vocea interioară, iar astfel vei reuși să vindeci această parte din tine.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Te simți ca și cum ești împins într-o direcție ori poate trebuie să acționezi chiar dacă nu ai avut suficient timp de gândire, dar nu lăsa presiunea să te afecteze. Te ajută să faci primul pas într-o direcție necesară și, pe măsură ce te îndrepți spre destinație, te vei axa mai puțin pe trecut și mai mult către locul spre care te îndrepți.

Gemeni

Știm cu toții ce a pățit pisica aceea curioasă. Ai de explorat și examinat mai îndeaproape. Mai bine așa, decât să tratezi problema în mod suspicios. Ai încredere pe drumul de învățare! Nu te va duce într-un teritoriu pe care să-l regreți.

Rac

Trebuie să te conectezi la trecut pentru a identifica o soluție și a putea merge înainte în legătură cu o problemă mai sensibilă. Ai mai trecut printr-un scenariu similar, sunt multe lucruri comune cu ceea ce experimentezi acum. Adu-ți aminte cum ai rezolvat în trecut acest hop și vei fi capabil să implementezi o strategie de succes și de data asta.

Leu

Știi exact ce butoane să apeși pentru a provoca un răspuns de la o anumită persoană, dar ai grijă de implicațiile care pot apărea. Orice situație tensionată pe care o creezi va provoca limitele răbdării cuiva, nu-ți va rezolva problema rapid și vei putea ajunge să-ți dorești sa fi fost mai grijuliu. Dacă într-adevăr îți dorești o discuție aprinsă, o vei avea.

 Fecioară

Este posibil să fii admirat pentru un proiect pe care îl pornești acum, unul drag inimii tale, dar dacă aștepți că alții să ți se alăture, ai putea fi dezamăgit. Se pare că trebuie să pornești solo. Nu-ți face griji! Toată recunoașterea meritată va veni pe parcurs.

Balanță

O idee care te fascinează sau te intrigă de ceva vreme are nevoie de mai multă gândire din partea ta. Este posibil să fii captivat de o viziune pe care o urmărești fără să faci ceva în privința asta, potrivit horoscop 31 Mai 2021. Apucă-te de pașii necesari pentru a materializa ideea. Aceasta nu a apărut de nicăieri, gândește-te la asta.

Scorpion

Ai parte de frustrări azi din cauza unei ambiții care se pare că a dat de proverbialul zid de cărămidă. Este constructiv să consideri că mai e ceva de învățat pentru a putea depăși acest obstacol. Mai bine oricum decât să dai vina pe forțe nevăzute că ar fi împotriva schemei tale. Dacă ești deschis la minte, acest lucru ar putea aduce revelația de care ai nevoie.

Săgetător

Luna se află în semnul tău zodiacal în strânsă legătură cu Uranus: expresie personală și creativitate. Poate apărea o soluție nouă la una dintre problemele tale. Uranus te încurajează să-ți exprimi individualitatea, doar așa vei rezolva problema.

Capricorn

Va trebui să adopți o metodă nouă de a face, lucrurile. Poți pierde timp spre a decide care este calea. Aloca-ți mai mult timp pentru a putea aplica metoda cea nouă, acum, că lucrurile au devenit mai clare.

Vărsător

Ai capacități de convingere excepționale, dar astăzi dai peste o persoană pe care nu o poți convinge de nimic. Pentru a o identifica, trebuie doar să te uiți în oglindă. Se pare că ești înarmat cu lucrurile necesare pentru a face următorul pas. Ce te ține? Un val de încredere în propria persoană vine să te ajute.

Pești

Încerci să înveți mai multe lucruri despre tine, așa că îți faci introspecția. Poți deveni propriul tău dușman dacă te lași purtat de gânduri nerealiste. Dacă imaginea de ansamblu te motivează și te inspiră, atunci acolo trebuie să se îndrepte atenția ta.

Politica