vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

800.000 lei, investiți în sportul vâlcean

Primăria orașului Horezu și Primăria comunei Dăești au primit câte 100.000 lei pentru finanțarea cluburilor locale de fotbal. Banii au venit din partea Județului Vâlcea și Consiliului Județean, cu scopul de a sprijinii sportivii locali în realizarea performanțelor, indiferent de vârstă.

Consilierii județeni au aprobat, la propunerea președintelui Constantin Rădulescu, și asocierea Județului Vâlcea cu Oraşul Horezu și cu Comuna Dăești pentru susținerea, în cadrul competiţiilor sportive, a fotbalului local. Județul Vâlcea și Consiliul Județean Vâlcea sprijină sportivii locali în realizarea performanțelor, indiferent de vârstă, alocând, cu această ocazie, câte 100.000 lei, atât Primăriei Orașului Horezu, cât și Primăriei Comunei Dăești, pentru finanțarea cluburilor locale de fotbal”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Vâlcea.

Conform aceluiași comunicat, Consiliul Județean a aprobat alocarea a 800.000 lei pentru susținerea sportului vâlcean de performanță, bani care vor ajunge, prin intermediul primăriilor, la cluburile sportive locale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica